8. GALP konferencija - Lean i digitalna transformacija industrije i usluga: važnost ljudskih potencijala i umjetne inteligencije

PODUZETNIČKE NOVOSTI
22.10.2018 10:10:18

Od 21. do 22. studenog u hotelu Westin u Zagrebu

8. GALP konferencija -  Lean i digitalna transformacija industrije i usluga: važnost ljudskih potencijala i umjetne inteligencije

Na 8. GALP konferenciji koja će se održati od 21. do 22. studenog 2018. u Zagrebu bit će riječi o tome kako modernizirati hrvatsko gospodarstvo i društvo u sljedećih 36 mjeseci, tj. u razdoblju od 2018. do 2022. godine. 

Ukazat će se na izazove kako transformirati poslovanje prateći razvoj digitalnih tehnologija koje sve brže pronalaze primjenu u industriji i uslugama, a pritom ne ostavljaju dovoljno vremena za prilagodbu i edukaciju zaposlenika, procesa, poslovnih modela, proizvoda, industrijskih grana, obrta itd. 

Cilj GALP konferencije je ukazati na potrebu ulaganja u procese usvajanja novih digitalnih znanja i vještina djelatnika te umjetnu inteligenciju koja će mijenjati gotovo sva područja ljudskog djelovanja. Vjeruje se kako se sinergijom Lean menadžmenta i Industrije 4.0, uz podršku ljudskih potencijala i umjetne inteligencije, proces transformacije može uspješno provesti u razumnom vremenu. 

Konferencija će započeti posjetom tvornici Rimac Automobili, dok je središnji dio GALP-a smješten u hotelu Westin. Središnji dio sudionicima donosi teme: Ljuski resursi, Umjetna inteligencija, Lean menadžment, Kaizen, Industrija 4.0, Poslovna izvrsnost, Digitalne inovacije, Pametna tvornica, Pametna proizvodnja, Internet stvari, Improve Card, Big data, Izgradnja Ekosustava, Vlada 4.0, ERP 4.0. 

Zanimljiva predavanja, panel diskusija i predstavljanje uspješnih projekata prikazat će dosadašnje rezultate europske i hrvatske industrije. Ono što bi europskoj i hrvatskoj industriji trebalo osigurati konkurentnu poziciju na globalnom tržištu su inovativni proizvodi budućnosti koji se baziraju na tehnologijama Industrije 4.0., a koji će također biti predstavljeni na konferenciji. 

Zadnjeg dana konferencije, 22. studenog, bit će predstavljen Akcijski plan digitalizacije industrije i uslužnog sektora za razdoblje 2019. - 2020.

Cijena za sudjelovanje na konferenciji iznosi 2290,00 kn + PDV, a do 9. studenog možete kupiti i early bid ulaznice po cijeni od 1790,00 kn + PDV. 

Više informacija saznajte na stranicama organizatora

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više