Beauty vikend u Zagrebu 11. i 12. rujna

PODUZETNIČKE NOVOSTI
07.09.2021 08:09:50

Festival estetike Abeceda ljepote i ove je godine u Zagrebu okupio brojne profesionalce iz estetske industrije koji će govoriti brojnim temama iz beauty svijeta i o muškom zdravlju

Beauty vikend u Zagrebu 11. i 12. rujna

Festival estetike Abeceda ljepote internacionalni beauty festival u Hrvatskoj, spoj je međunarodnih poslovnih subjekata kojima je cilj ponuditi nešto novo na tržištu od opreme do edukacije.

Ove godine profesionalci estetske industrije u kontroliranim epidemiološkim uvjetima uspjeli su okupiti se s ciljem predstavljanja brojnih zanimljivih tema koje nisu viđene i koje se predstavljaju prvi puta na tržištu.

Vrhunski tim liječnika sponzora Festivala tvrtke Med - line iz Zagreba vlasnice dr. Marie Škornjak govoriti će o muškom zdravlju, problemima gubitka kose, o sportskoj i regenerativnoj medicini, o estetici muškog osmijeha, specifičnostima muške kože do ugradnje implantata na tražene dijelove tijela.

U posebnom najatraktivnijem dijelu programa održati će se MasterClass Hrvatske Parfemske Kuće u kojem će parfumer Tomislav Vrbanec sa polaznicima izrađivati parfem, miris za auto i miris za prostor.

Panel rasprave na mnoge zanimljive teme iz beauty svijeta, novi trendovi make upa, mršavljenja, uklanjanja celulita i oblikovanja tijela dovoljan su razlog za posjet ovom beauty eventu.
Svim zaljubljenicima za estetske i beauty teme omogućili smo besplatan ulaz i vidimo se u prostorima Kraša na zagrebačkim Ravnicama.

Klikom na link pogledajte program i registrirajte se za besplatnu ulaznicu.
 
I: abecedaljepote.hr

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više