Početkom prosinca održava se KOMferencija o komunikacijama - 19. konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću

PODUZETNIČKE NOVOSTI
21.11.2018 14:11:22

6. i 7. prosinca u Zagrebu

Početkom prosinca održava se KOMferencija o komunikacijama - 19. konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Smisao odnosa s javnošću jest razviti uspješan dijalog između organizacije i njene ciljane javnosti. Kako bi se potvrdila ova teza, ove godine na KOMferenciji o komunikacijama govornici će biti svi osim komunikatora: psiholozi, ekonomisti, odvjetnici, političari, menadžeri, antropolozi, urednici, novinari, avanturisti i umjetnici. Predavači će publici i stručnjacima za odnose s javnošću (koji će ove godine slušati i moderirati) iznijeti koliko je komunikacija važna u njihovom svakodnevnom poslu i koliko se oslanjaju na nju prilikom strateških poslovnih odluka. 

Devetnaesta po redu konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću održat će se 6. i 7 . prosinca 2018. u Kaptol Boutique Cinemi u Zagrebu. Dva dana KOMferencije donose vam  predavanja, panele, istraživanja i interaktivne radionice. Po prvi puta u program je uvršteno i Cheese & Wine druženje koje će ugostiti Zorana Predina, slovenskog rock glazbenika i tekstopisca koji će s prisutnima podijeliti svoja iskustva i komunikacijske izazove na koje nailazi. 

KOMferenciji su dodana i dva programa kojima je cilj predstaviti agencije za odnose s javnošću, ali i otvoriti teme izazova i novih trendova u njihovom poslovanju. U programu "A+ Agencijska izvrsnost" pet mlađih predstavnika agencija dobit će priliku predstaviti nove trendove na komunikacijskom tržištu i s kojim se izazovima susreću. Program "Predstavljanje agencija za odnose s javnošću PechaKucha" posvećena je starijim predstavnicima agencija koji će predstaviti tvrtke i/ili projekte na kojima rade. 

Pojedinačna kotizacija iznosi 2750,00 kn (PDV uračunat). 

Više informacija saznajte na službenim stranicama konferencije

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više