Bliži se inspirativna konferencija o ljudskim resursima "HR Days"

PODUZETNIČKE NOVOSTI
24.01.2018 12:01:11

22. i 23. ožujka, Rovinj

Bliži se inspirativna konferencija o ljudskim resursima "HR Days"

MojPosao i SELECTIO već šestu godinu zaredom organiziraju konferenciju koja pruža izvrstan spoj stručnih predavanja, panel diskusija, radionica te networkinga i neformalnog druženja. HR Days konferencija održat će se 22. i 23. ožujka 2018. u Rovinju, u hotelu Lone. Tijekom prethodnih pet godina HR Days konferencija okupila je više od 1000 sudionika iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, više od 50 inozemnih i domaćih predavača i organizirala pet nezaboravnih partija.
 
Stručni dio konferencije započet će inspirativnim predavanjem jednog od najpoznatijih motivacijskih govornika, vodećim stručnjakom u psihologiji radnog učinka, Jamilom Qureshiem, a tijekom konferencije naglasak će biti i na kulturi zdravlja zaposlenika na koju će se tijekom predavanja osvrnuti Bruce Greenhalgh. Uz predavanje, održat će i radionicu Minfulnessa koji je uspješno integrirao u treninge menadžmenta. Karin Volo dolazi u Rovinj kako bi vas motivirala jer njezina je misija kreiranje radnih mjesta na kojima je zaposlenicima ugodno raditi, a na primjerima uspješnih kompanija pokazat će vam kako motivirati zaposlenike.
 
Uz zanimljiva predavanja, imat ćete priliku prvi saznati dobitnike nagrade za Najbolje HR prakse te čuti projekte koje su tvrtke implementirale u svoje poslovne procese i tako povećale kvalitetu rada svojih zaposlenika, ali i njihovo zadovoljstvo.
 
Projekti zaista bude inspiraciju, pa ćete se iz Rovinja vratiti bogati novim poznanstvima, znanjima i idejama koje ćete moći predstaviti svojim kolegama i odmah krenuti u realizaciju.
 
Iskoristite pogodnost rane prijave i rezervirajte svoje mjesto do 31. siječnja 2018.
 
Partneri konferencije su: Visoko učilište Algebra, COTRUGLI Business School, Udruga U4HR, Hrvatska udruga poslodavaca.
 
Program
 
Prijava
 
 
(I: eCroatia.info/hrdays.net)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više