Inspiracija uskoro stiže i u Rijeku

PODUZETNIČKE NOVOSTI
12.04.2018 11:04:02

20. travnja, Ekonomski fakultet u Rijeci

Inspiracija uskoro stiže i u Rijeku

 
Još jedna u nizu najinspirativnijih konferencija - Inspire Me konferencija, održat će se 20. travnja u Rijeci, a sastojat će se od tri sesije: govori, radionice, pokreni posao i karijeru. Okupit će 30 govornika i predavača, 50 kompanija i poduzetnika, a održat će se i 8 specijaliziranih radionica.

Ovo će biti najveća konferencija do sada, pa će sudionici moći i naučiti kako programirati, doznati sve o 3D printerima, informirati se o mogućnostima za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te o prilikama koje nude EU fondovi.
 

Inspirativne poduzetničke priče

Na Inspire Me u Rijeku dolaze brojni poznati govornici i predavači: Sandro Mur, osnivač najpoznatijeg startupa Bellabeat, Aleks Curać Šarić, komičar, Anja Zambelli Čolak, vlasnica Zambelli design, Tanja Džido, osnivačica Shhhefice, Goran Čandrlić, suosnivač Kishe, Kristina Ercegović, serijska poduzetnica i pokretačica Business Caffea, Ivana Mišerić, voditeljica, Domagoj Ostović, vlasnik Lloyds Design Studia, Dušan Bučan, glumac, Tedi Chiavalon, svjetski poznat proizvođač maslinovog ulja, Dino Dedić, CRANE, Ivana Berišić, vlasnica portala poduzetna.com, Mihovil Španja, proslavljeni paraolimpijac, Kristijan Rotim, Knapp studio, Filip Trezner, Izvan fokusa, Filip Jakovac i mnoga druga poznata imena iz svijeta poduzetništva, marketinga, novinarstva, književnosti, tehnologije, znanosti…

U sklopu konferencije održat će se dva panela iz područja poduzetništva i turizma koji će okupiti poznate stručnjake iz tih područja u Hrvatskoj.

Razne kompanije će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi. Sudionici će se moći upoznati i s najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju i radionicu o 3D printerima.

Domaćin Inspire Me u Rijeci bit će Ekonomski fakultet u Rijeci, a konferencija se održava u organizaciji Start-Up udruge, portala eCroatia.info, Ekonomskog fakulteta u Rijeci i Centra za karijere EFRI.
 
Više informacija o konferenciji možete pratiti na portalu inspireme.hr te Facebook stranicama. Ulaznice su u prodaji, a možete ih kupiti klikom na poveznicu - ULAZNICE. Cijena ulaznice uključuje catering na lunch breaku, kavu na coffee breaku i piće dobrodošlice na afteru u Bačvi.

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva. Za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima. Do sad je održavana u pet gradova – Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru, s 2.300 sudionika i 155 predavača. Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Nikola Žinić, Rob Anderson, Miroslav Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković. Govori se mogu pogledati na YouTube stranici konferencije.

 
(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više