WINE EnoGASTRO VIP Event

eGastro
28.10.2022 08:10:06

Objavljen raspored međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

WINE EnoGASTRO VIP Event

Tradicija koja traje već sedam godina, uz do sada organiziranih 27 eventa diljem Hrvatske se nastavlja. Organizator, agencija RICERCA MERCATO za 2023. godinu najavljuje vrlo kvalitetni i sadržajno iznimno bogati WINE EnoGASTRO VIP EventDogađaj koji ima svoju autentičnost i posebnost, usmjeren na goste restoratere, hotelijere te općenito na HoReCa sektor i turizam. 
 
Nakon iznimno dobro posjećenih evenata u 2022. i u narednoj godini tim agencije RICERCA MERCATO na čelu s Dantesom Begićem odlučio se na organizaciju 5 evenata u kvalitetnim enogastronomskim destinacijama domaćinima koje su to bile i ove godine.
 
Datumi, destinacije i domaćini su:

  • Rijeka, Hotel Bonavia Plava Laguna - 1. ožujka 2023.
  • Novigrad (Istra), Hotel Rivalmare i CMIK (Centar za manifestacije) - 3. ožujka 2023.
  • Split Hotel Amphora - 15. ožujka 2023.
  • Zadar Falkensteiner Hotel & Spa Iadera - 17. ožujka 2023.
  • Zagreb Hotel Antunović - 29. ožujka 2023.
 
U izlagačkom dijelu ograničen je broj izlagača i organizator vrlo veliki naglasak daje hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma. Posebnost događaja je i ta da je organizator i u idućoj 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima, svojim uzvanicima omogućio:

  • besplatan ulaz za uzvanike,
  • besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova),
  • besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije,
  • besplatne enogastronomske edukacije i prezentacije – Cooking show
Dantesovi eventi imaju i humanitarnu notu stoga će organizirani edukativni Cooking Show biti i ove
godine humanitaran, a sudjelovati će oni restorateri i hotelijeri koji žele pokazati humanost i žele
pomoći onima kome je pomoć potrebna.
 
Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke (djelatnika – Managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista...) te proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.
 
Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica, svi gosti imati priliku degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.
 
Organizator poziva sve zainteresirane potencijalne partnere i izlagače kao i dosadašnje partnere i izlagače (vino, rakije, meso, pršuti, kobasice, sir, riba, ugostiteljska oprema i proizvođače raznih kvalitetnih proizvoda) koji žele biti dio ovih lijepih evenata da se mogu obratiti iskazanim interesom i upitom za suradnju direktno na email: info@dantes.biz
 
(I: RICERCA MERCATO ) 


eGastro

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više