Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

eCROATIA.INFO
24.05.2018 15:05:20

Želimo biti u potpunosti transparentni prema vama o tome kako prikupljamo, upotrebljavamo i dijelimo vaše osobne podatke

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Namjena Pravilnika o zaštiti osobnih podataka tvrtke DAJ DIGITAL d.o.o. je upoznati kupce, potencijalne kupce ili posjetioce internetskih stranica eCroatia.info s namjenama i temeljem obrade osobnih podataka sa strane DAJ DIGITAL d.o.o., Šandaljska ulica 12E, 52100 Pula, Hrvatska, e-mail info@eCroatia.info (u nastavku: Poduzetnički portal eCroatia.info ili Portal ili Upravitelj osobnih podataka).


Poduzetnički portal eCroatia.info zna koliko vam je vaša privatnost važna. Zbog toga želimo biti u potpunosti transparentni prema vama o tome kako prikupljamo, upotrebljavamo i dijelimo vaše osobne podatke.


Ovaj Pravilnik o zaštiti osobnih podataka može se promijeniti ili nadopuniti bilo kada bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Upotrebom internetskih stranica prodavatelja nakon promjene ili nadopune, korisnik potvrđuje da se slaže s promjenama i nadopunama.


Sve internetske aktivnosti tvrtke DAJ DIGITAL u skladu su s europskim zakonima (Uredba (EU) 2016/697 o zaštiti potrošača u vezi obrade osobnih podataka i upotrebe takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka ili GDPR) i konvencijama Svijeta Europe (ETS br. 108, ETS br.181, ETS br. 185, ETS br. 189)) i državnim zakonima Republike Hrvatske (Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1, Ur. l. RS, br. 94/07), Zakonom o elektronskom poslovanju na tržištu (ZEPT, Ur. l. RS, br. 96/09 i 19/15) itd.)).


Pravilnik o Privatnosti o zaštiti osobnih podataka određuje upotrebu informacija koje dobijemo od vas kada posjetite eCroatia.info portal ili nam ih dostavite na neki drugi način (npr. tijekom razgovora, potpisivanja ugovora o suradnji ili telefonske ili elektroničke komunikacije).


Upravitelj i ovlaštena osoba za zaštitu podataka

Upravitelj osobnih podataka je DAJ DIGITAL d.o.o., Šandaljska ulica 12E, 52100 Pula, Hrvatska.


Osobni podaci

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na fizičku, identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.). Obrada osobnih podataka uvijek je u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) te prema pravilima o zaštiti podataka koji se primjenjuju na portalu.


U nastavku se nalazi Pravilnik o zaštiti osobnih podataka tvrtke DAJ DIGITAL, koji uključuje i pojašnjava ta načela.


Tvrtka DAJ DIGITAL  bavi se promidžbom poslovnih subjekata s područja Republike Hrvatske. Ovaj Pravilnik o zaštiti osobnih podataka odnosi se na vaše podatke koje prikupljamo, način na koji ih koristimo i objavljujemo, zajedno s opcijama koje imate u vezi kontroliranja tih podataka. Osobne podatke prikupljamo u svrhu sklapanja i izvođenja ugovora, promidžbe vaših proizvoda i usluga na portalu eCroatia.info i izvan njega, neposrednog obavještavanja klijenata i posjetitelja Portala o posebnim ponudama, popustima i drugim sadržajima preko emaila ili SMSa.Informacije koje prikupljamo od vas


Osnovni kontakt podaci: prikupljamo vaše ime, adresu e-pošte, adresu i telefonski broj kako bismo vas mogli kontaktirati u vezi unosa informacija o vašoj tvrtki ili obrtu u našu bazu podataka i svih ostalih proizvoda i usluga dogovorenih ugovorom o suradnji.


Pojedinosti o tvrtki: prikupljamo naziv tvrtke koju predstavljate, ime kontakt osobe i pojedinosti o proizvodima i / ili uslugama koje nudi vaša tvrtka kako bismo mogli objaviti informacije o vašoj tvrtki u našoj bazi podataka i pružiti vam najbolju moguću uslugu prilagođenu vašim poslovnim potrebama. Također, možete odabrati objavu drugih informacija o vama i vašoj tvrtki. Ako to učinite, obradit ćemo i te podatke u svrhu objavljivanja na Portalu.


Podaci o plaćanju: prikupljamo podatke o vašoj bankovnoj kartici kako bismo mogli potraživati plaćanje za sve proizvode i usluge koje smo dogovorili Ugovorom o suradnji.


Korespondencija: prikupljamo sve dodatne osobne podatke koje nam možete pružiti ako nas kontaktirate putem e-pošte, pisma, društvenih mreža, telefona, web stranice ili na bilo koji drugi način. Svaki vaš poziv ili drugi oblik kontakta možemo zabilježiti i u vezi njega napisati bilješku u svrhu poboljšanja naših usluga i rješavanja eventualnih sporova koji bi mogli nastati tijekom pružanja naših usluga. Moguće je da ćemo zatražiti vaše informacije prilikom odgovaranja na ankete, pri komunikaciji s našim timom za podršku korisnicima i kod pitanja o našim uslugama ili sadržaju na Portalu.


Treće strane: Osobne podatke o vama možemo zatražiti od trećih strana, kad ste trećoj strani dali pristanak da s nama podijeli takve informacije.Informacije koje prikupljamo automatski


Informacije iz zapisnika: prikupljamo informacije koje obično omogućuju web preglednici, mobilni uređaji i poslužitelji. To su primjerice vrsta preglednika, IP adresa, jedinstveni identifikatori uređaja, jezična sklonost, web mjesto za referiranje, datum i vrijeme pristupa, operativni sustav, i informacije o mobilnoj mreži. Ti podaci se prikupljaju prilikom posjeta Portalu.


Informacije o korištenju: prikupljamo podatke o vašoj upotrebi naših usluga. Na primjer, prikupljamo informacije o radnjama koje su korisnici obavili na web lokaciji - drugim riječima, saznajemo tko je što učinio i kada je što učinio na web lokaciji. Također prikupljamo informacije o tome što se događa kada upotrebljavate naše usluge (npr. prikazi stranice, promjene podataka na stranici, itd.) zajedno s informacijama o uređaju (npr., veličina zaslona mobilnog uređaja, naziv mobilne mreže i proizvođača mobilnih uređaja). Ove nam informacije koriste kako bismo saznali na koji način ljudi koriste naše usluge kako bismo ih mogli poboljšati.


Informacije o lokaciji: Možemo odrediti približnu lokaciju vašeg uređaja prema vašoj IP adresi. Te informacije prikupljamo kako bismo izračunali koliko osoba koristi naše usluge iz određenih geografskih regija.


Informacije s kolčića i drugih tehnologija: pratimo način na koji koristite našu web stranicu putem kolačića i drugih sličnih tehnologija. Kolačići spremaju vaše postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa, a kada ponovno otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Za više informacija pročitajte Pravila o kolačićima (LINK).


Kako koristimo podatke


Vaše podatke koristimo na sljedeći način:


 • Kako bismo vam pružili naše usluge, primjerice, postavljanje i održavanje vaše stranice na Portalu, pohranu informacija o vašoj tvrtki ili obrtu, ili naplatu za bilo koju od naših usluga;

 • Dijelimo naziv tvrtke, adresu, podatke za kontakt i ostale informacije o tvrtki koje se nalaze na vašoj stranici na Portalu s tražilicama trećih izvora (kao što je Google), s društvenim mrežama (kao što je Facebook) i s drugim relevantnim poslovnim internet stranicama s ciljem promidžbe vašeg poslovanja ciljanoj publici i vašim potencijalnim kupcima.

 • Kako bi potvrdili vaš identitet i vjerodostojnost informacija koje ste nam dali, možemo ih provjeriti kod trećih izvora.

 • Koristimo telefonski broj koji ste nam dali da bismo vas mogli kontaktirati u vezi produženja ugovora o suradnji za bilo koje plaćene proizvode i usluge koje pružamo. To ćemo učiniti uslijed isteka vašeg ugovora, a ako ne stupimo u kontakt, prestajemo s pružanjem ugovorenih usluga dva (2) mjeseca nakon datuma isteka zajedničkog ugovora o suradnji.

 • U slučaju da nismo stupili s vama u kontakt do trenutka isteka ugovora ili ako odlučite ne produžiti ugovor nakon isteka, podatke o vašoj tvrtki ćemo zadržati u besplatnom popisu tvrtki na portalu eCroatia.info. Uklonit ćemo navedene podatke ako vi to zatražite.

 • Obrađujemo podatke o vašoj bankovnoj kartici kako bismo mogli naplatiti sve usluge koje ste zatražili ili ćete zatražiti u budućnosti, kao i moguća dugovanja.

 • U slučaju da ste nam dali vašu privolu, možemo koristiti vaše podatke kako bismo vam poslali promotivne ponude ili obavijesti putem e-pošte, SMS-a, pisma ili telefona. U svakom trenutku možete otkazati pretplatu na naše promotivne ponude klikom na poveznicu "Otkažite pretplatu" u bilo kojoj našoj e-pošti ili kontaktirajući nas na bilo koji drugi način.

 • Kolačiće i slične tehnologije upotrebljavamo za praćenje aktivnosti na našoj internet stranici kako bismo vam pružili važne značajke i funkcije na našoj internet stranici, pratili njezinu uporabu i pružili vam prilagođeno iskustvo. Za više informacija pogledajte Pravila o kolačićima.

 • Također upotrebljavamo tehnologiju praćenja unutar naših e-poruka kako bismo prikupili informacije kao što su vrijeme i datum kada otvorite e-poštu i vrstu uređaja koja se koristi za otvaranje. Koristimo ove informacije kako bismo imali uvid u učinkovitost naše komunikacije putem e-pošte, s ciljem njenog budućeg poboljšanja i personaliziranja cjelokupne usluge.

 • Na Portalu se možete preplatiti na newsletter, a prilikom pretplate je potrebno unijeti osobne podatke. Te podatke možemo koristiti kako bi vas obavještavali o novostima i akcijama putem e-pošte. U inicijalnoj i svakoj budućoj newsletter poruci nalazi se poveznica putem koje se pretplatnik može odjaviti s liste i time prekinuti buduće primanje poruke putem newslettera. U procesu potvrđivanja prijave na newsletter tvrtka DAJ DIGITAL

 •  će zabilježiti IP adresu korisnika, te vrijeme i datum kad je izvršena potvrda upisa u bazu pretplatnika newslettera. Tom procedurom registracije na newsletter osigurava se dodatna kontrola privole korisnika da želi primati marketinške i ostale obavijesti. Slat ćemo newslettere koji se tiču našeg poslovanja, usluga koje pružamo ili zanimljivih informacija iz domene našeg poslovanja. Nećemo dijeliti osobne podatke pretplatnika newslettera s trećim stranama.

 • Koristimo alate za analizu podataka kao što je Google Analytics da bismo prikupili informacije o tome kako stupate u interakciju s Portalom, web stranici s koje ste došli na Portal, koliko vremena provodite na svakoj stranici, koji operativni sustav i web preglednik koristite te mrežne i IP informacije. Ove podatke koristimo kako bi poboljšali naše usluge.

  Ovi alati postavljaju trajne kolačiće u pregledniku kako bi vas identificirali kao jedinstvenog korisnika sljedeći put kada posjetite našu web stranicu. Nitko drugi ne može koristiti te kolačiće osim davatelja usluga (npr. Google za Google Analytics i Facebook). Informacije prikupljene iz kolačića mogu se prenijeti na te servisne partnere i pohraniti ih na poslužiteljima u zemlji koja nije zemlja u kojoj živite. Iako prikupljeni podaci ne uključuju osobne podatke kao što su ime, adresa, podaci o naplati itd., prikupljene podatke koriste i dijele navedeni davatelji usluga u skladu s njihovim pravilima o privatnosti. Možete upravljati tehnologijama koje koristimo za upravljanje vašim postavkama kroz naše kolačiće ili putem "bannera kolačića" koji se može prikazati (ovisno o URL-u posjećene web stranice) prilikom prve posjete Portalu.

 • Koristimo vaše osobne podatke kako bismo vam mogli omogućiti i poboljšati korisničku podršku (na primjer, kad imate pitanja o našim proizvodima i uslugama).

 • Možemo analizirati vaše osobne podatke kako bismo bolje razumjeli našu bazu korisnika. Također vas možemo pozvati da sudjelujete u istraživanju tržišta. Ako prihvatite naš poziv, vaše ćemo povratne informacije koristiti za poboljšanje naših proizvoda i usluga.

 • Obrađujemo osobne podatke tijekom održavanja i administriranja naših internih zapisa. To uključuje obradu vaših osobnih podataka kako bi se osiguralo da su informacije o vama ažurirane i točne.

 • Koristimo osobne podatke o vama koje posjedujemo kako bismo vam mogli odgovoriti na sve upite ili pritužbe koje ste podnijeli ili vam pomoći oko eventualnog spora koji se može pojaviti tijekom pružanja naših proizvoda i usluga na najučinkovitiji način.Dijeljenje podataka


Informacije o korisnicima dijelimo samo u ograničenim okolnostima, koje su navedene u nastavku, uz odgovarajuće mjere zaštite:


Podružnice, zaposlenici i vanjski suradnici: Možemo otkriti informacije o vama našim podružnicama, našim zaposlenicima i pojedincima koji djeluju kao naši vanjski suradnici i koji trebaju znati te podatke kako bi mogli pružiti usluge ili obraditi informacija u naše ime. Od naših podružnica, zaposlenika i vanjskih suradnika zahtijevamo da poštuju Pravilnik o zaštiti osobnih podataka koje dijelimo s njima.


Vanjski partneri: Možemo dijeliti vaše podatke s vanjskim dobavljačima koji trebaju znati te informacije kako bi nam omogućili pružanje usluge. Ova grupa obuhvaća dobavljače poput pružatelja usluga plaćanja koji obrađuju podatke o kreditnoj i debitnoj kartici. Svi vanjski partneri obvezni su poštivati Pravilnik o Privatnosti Podataka.


U slučaju zakonske obveze: U slučajevima gdje je to zakonom propisano ili je neophodno za sprječavanje, otkrivanje ili kažnjavanje kaznenih djela i prijevara, vaši osobni podaci bit će podijeljeni s nadležnim tijelima. Možemo otkriti vaše podatke kao odgovor na sudski nalog ili drugi legitimni zahtjev od strane države.


Poslovni transfer: U slučaju spajanja s drugom firmom, prodaje imovine tvrtke ili stjecanjem cijelog ili dijela poslovanja od strane neke druge tvrtke, ili u slučaju da Portal prestane poslovati ili uđe u stečaj, informacije o korisniku mogle bi se smatrati imovinom koja se prenesi ili koju stječe treća strana. Ako se bilo koji od tih događaja dogodi, ovaj se Pravilnik o Privatnosti Podataka nastavlja primjenjivati na vaše podatke, a stranka koja prima vaše podatke može nastaviti upotrebljavati vaše podatke u skladu s ovim Pravilnikom.


Združene i neidentificirane informacije: Možemo dijeliti podatke koji su združeni ili opravdano neidentificirani (ogoljeni), tako da se informacije ne mogu razumno koristiti za identifikaciju osobe. Na primjer, možemo objaviti združene statistike o upotrebi naših usluga.


Sigurnost


Iako nijedna mrežna usluga nije 100% sigurna, ulažemo maksimalan trud u zaštitu vaših podataka od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene ili uništenja i poduzimamo za to potrebne mjere. Koristimo odgovarajuće poslovne sustave i procedure kako bismo zaštitili osobne podatke koje nam dajete. Također koristimo sigurnosne postupke te tehnička i fizička ograničenja za pristup i korištenje osobnih podataka na našim poslužiteljima.


Privola maloljetne osobe u vezi usluga informacijskog udruženja


Maloljetne osobe do 18 godina ne smiju posredovati bilo kakve osobne ili druge podatke na internetskoj stranici bez privole roditelja ili staratelja i uz potrebne mjere zaštite propisane posebnim zakonima (Obiteljski zakon, Zakon o socijalnoj skrbi). Prodavatelj neće nikada svjesno prikupljati podatke od osoba za koje zna da su maloljetne (mlađe od 18 godina), upotrijebiti ih ili proslijediti trećoj osobi bez privole zakonskog zastupnika.

Navedeno ne utječe na općenito ugovorno pravo država članica, poput pravila o valjanosti, oblikovanju ili učinku ugovora vezanog uz maloljetne osobe.

Tvrtka DAJ DIGITAL , uzimajući u obzir raspoloživu tehnologiju, u takvim primjerima ima pravo provjere da li je zakonski zastupnik dao ili potvrdio privolu za dijete.


Prava nositelja podataka


Pravo na informiranost

Nositelj podataka ima pravo dobiti jasne, transparentne i lako razumljive informacije o tome kako koristimo vaše osobne podatke i vaša prava. Iz toga razloga iz ovog Pravilnika o Zaštiti podataka možete saznati koja su vaša prava.


Pravo potvrde

Nositelj podataka ima pravo tražiti potvrdu o tome da li se obrađuju njegovi osobni podaci. Ako nositelj podataka želi iskoristiti ovo pravo, u bilo kojem trenutku može nas kontaktirati na e-mail adresu: kontakt@eCroatia.info ili telefonom na broj 0800 024 023.


Pravo pristupa

Nositelj podataka ima pravo na pristup njegovim osobnim podacima (ako ih obrađujemo) i nekim drugim informacijama (sličnim onima navedenim u ovom Pravilniku o zaštiti podataka). Nositelj podataka ima pravo provjeriti koristimo li njegove osobne podatke u skladu sa zakonom o zaštiti podataka.


Pravo na ispravak

Nositelj podataka ima pravo na ispravak njegovih osobnih podataka ako su netočni ili nepotpuni.


Pravo na brisanje (Pravo na zaborav)

Nositelj podataka ima pravo zatražiti brisanje ili uklanjanje njegovih osobnih podataka ako ne postoji uvjerljiv ili opravdan razlog za nastavak korištenja. Ovo nije opće pravo brisanja; postoje iznimke.


Pravo ograničenja obrade

Nositelj podataka ima pravo blokirati ili suzbiti daljnje korištenje njegovih osobnih podataka u određenim okolnostima. Kada je obrada ograničena, možemo i dalje pohraniti njegove osobne podatke, ali ih nećemo više koristiti. Čuvamo popise ljudi koji su zatražili daljnju upotrebu svojih osobnih podataka da budu "blokirani" kako bi osigurali da se ograničenje u budućnosti poštuje.


Pravo na prijenos podataka

U određenim okolnostima nositelj podataka ima pravo dobiti i ponovno upotrijebiti njegove osobne podatke u strukturiranom, uobičajenom obliku i strojno čitljivom formatu. Osim toga, u određenim slučajevima, imate pravo da takve informacije prenesete izravno trećoj strani.


Pravo na odbijanje obrade

Nositelj podataka ima pravo odbiti obradu njegovim osobnih podataka za naše zakonite poslovne interese ili za izravne marketinške svrhe (uključujući i svako povezano profiliranje).


Pravo povlačenja suglasnosti na obradu

Ako nositelj podataka dai pristanak za obradu njegovih osobnih podatke u određenu svrhu, ima pravo povući njegov pristanak u bilo kojem trenutku (iako, u slučaju da to učini, to ne znači da su do tad odrađene obrade osobnih podataka protuzakonite).


Pravo na pritužbu tijelima za zaštitu podataka

Nositelj podataka ima pravo podnijeti žalbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP) ako nije zadovoljan s načinom na koji smo postupili s njegovim osobnim podacima ili smatra da obrada njegovih osobnih podataka nije u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka.


Ugovorna obrada osobnih podataka


Kao pojedinac nositelj podataka je upoznat i slaže se s time da DAJ DIGITAL može drugim osobama povjeriti pojedine aktivnosti koje uključuju njegove osobne podatke. Ugovorni obrađivači podataka povjerljive podatke mogu obrađivati isključivo u ime tvrtke DAJ DIGITAL  i u skladu s namjenama koje su opredijeljene u ovom Pravilniku o zaštiti osobnih podataka.


Ugovorni obrađivači podataka s kojima tvrtka DAJ DIGITAL  surađuje su:


 • računovodstveni servis, odvjetnički uredi i drugi ponuditelji pravnog savjetovanja,

 • ponuditelji obrade podataka i analitike

 • tvrtke koje održavaju IT sustave

 • ponuditelji slanja e-pošte (npr. Mailchimp i drugi)

 • ponuditelji sistema za plaćanja, kao što su: Adyen, PayPal, PayU, Klarna, Sofort, Multibanco, dotPay i drugi,

 • ponuditelji sustava za upravljanje odnosa sa strankama (npr. Microsoft),

 • ponuditelji rješenja za internetsko oglašavanje (npr. Google, Facebook)


Tvrtka DAJ DIGITAL neće posredovati vaše osobne podatke trećim neovlaštenim osobama.
Veze na druge web stranice


Naša web stranica sadrži hiperveze na web stranice koje posjeduju i upravljaju treće strane. Ova se Pravila o zaštiti osobnih podataka ne odnose na one druge web stranice. Savjetujemo vam da pročitate izjave o privatnosti na drugim web stranicama koje posjećujete jer će upravljati korištenjem bilo kakvih osobnih podataka koje pružate prilikom posjeta tim web stranicama. Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za praksu privatnosti takvih web stranica trećih strana, a vaše korištenje takvih web stranica je na vaš vlastiti rizik.


Čuvanje osobnih podataka


Tvrtka DAJ DIGITAL će čuvati vaše osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno da se ostvare namjene u koje su osobni podaci bili prikupljeni i obrađeni.


Sve osobne podatke koje DAJ DIGITAL obrađuje zbog izvođenja ugovornog odnosa s tvrtkama, tvrtka DAJ DIGITAL čuva u vremenskom razdoblju koje je potrebno za izvršenje ugovora i još 5 godina nakon prestanka trajanja ugovora. Osim u slučaju ako između vas i tvrtke DAJ DIGITAL  dođe do sukoba u vezi ugovora, u tom slučaju DAJ DIGITAL čuva podatke 5 godina nakon pravomoćne sudske ili arbitražne presude ili nagodbe, a u slučaju da nije došlo do sudskog spora DAJ DIGITAL  čuva podatke 5 godina nakon datuma mirnog rješavanja spora.


Sve osobne podatke koje DAJ DIGITAL obrađuje na osnovi osobne privole pojedinca ili zakonskog interesa, DAJ DIGITAL  čuva trajno do prekida privole od strane pojedinca, tj. do zahtjeva za prekid obrade. Te podatke DAJ DIGITAL će izbrisati prije prekida privole od strane pojedinca, samo ako je postignuta namjena obrade osobnih podataka ili ako tako određuje zakon.


Objava promjena


Svaka promjena naše politike o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na toj internetskoj stranici.

Korištenjem internetske stranice, pojedinac potvrđuje da prihvaća i slaže se s cjelokupnim sadržajem ovih pravila o privatnosti.


Tko je odgovoran za obradu osobnih podataka prikupljenih od strane tvrtke DAJ DIGITAL?


Tvrtka DAJ DIGITAL, sa sjedištem u Puli, kontrolira obradu osobnih podataka prikupljenih u svrhu pružanja usluge kroz portal eCroatia.info.


U bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti pristup vlastitim podacima, izmjenu ili brisanje netočnih podataka, kao i ograničenje ili prigovor na obradu iz pravnih razloga, te pravo na prijenos podataka.


Da biste ostvarili ta prava, ažurirali svoje osobne podatke ili dobili odgovore na sva pitanja u vezi s obradom vaših osobnih podataka kroz portal eCroatia.info, molimo da nas kontaktirate putem e - pošte.


Pritužbe u vezi s obradom vaših osobnih podataka od strane Društva mogu se također uputiti nadležnom tijelu za zaštitu podataka u Hrvatskoj (AZOP).

eCROATIA.INFO

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više