Uz portal Kaufino ne propustite nove popuste, što god kupovali

eUsluge
17.01.2023 08:01:44

Kaufino je relativno nova stranica i nudi svježu perspektivu na sceni stranica koje djeluju kao pomagači u svakodnevnoj kupovini.

Uz portal Kaufino ne propustite nove popuste, što god kupovali

'Sponzorirani članak'

Kaufino je relativno nova stranica i nudi svježu perspektivu na sceni stranica koje djeluju kao pomagači u svakodnevnoj kupovini. Sa iznimno širokom ponudom kataloga koji se ažuriraju čim ih trgovine izdaju nikad nećete propustiti. Ovo se lako vidi na primjeru proizvoda koji se kupuje vrlo često - mlijeku, i koji većina smatra neizbježnom esencijalnom namirnicom uz šećer, kruh i slično, kao dodatak bilo uz žitarice, u kavi ili kolačima.
 
Osim mlijeka, na Kaufinu ćete naći kataloge relevantne za bas sve što vam padne na pamet - od druge prehrane, do kozmetike, namještaja, odjeće i obuće, igračaka i drugih popularnih kupovnih objekata kojih se zaželite, bilo kao poklona za najmilije ili za vas i poboljšanje vlastite kvalitete života, jednostavnije i povoljnije uz Kaufino.
 

Povoljno, kvalitetno i raznovrsno mlijeko na akciji - bez problema

Za sve ljubitelje mlijeka bitno je pronaći svježe mlijeko svaki put kad se obavlja kupovina. Iako je na mlijeko lako naići, jer gotovo svaka trgovina nudi mlijeko od svojeg vlastitog proizvođača od povjerenja, naći mlijeko na akciji, ali ipak kvalitetno, ili posebne vrste mlijeka za sladokusce i gurmane zna biti teže ako se u kupovinu ode bez plana.
 
Uz Kaufino ćete lako pronaći upravo mlijeko na akciji, a i druge vrste mlijeka kao što je zobeno mlijeko, rižino mlijeko, sojino mlijeko ili mlijeko bez laktoze za posebne potrebe onih koji ne podnose laktozu. 

Kaufland je vaš trgovački lanac od povjerenja

Za ukusno svježe mlijeko i nebrojene druge prehrambene ali i neprehrambene proizvode stoje vam na raspolaganju Kaufland katalozi, koje ćete također naći na Kaufinu u PDF formatu svaki put kad ova trgovina ažurira, tako ih nikad nećete propustiti. Od marki izdvajamo Kauflandovu vlastitu marku K-Classic koja jamči povoljan omjer cijene i kvalitete kod svake kupovine, kao i razne marke poznatih proizvođača kvalitetne hrane poput Dukata, Podravke, Presidenta, Nescafea i mnogih drugih, a akcije koje Kaufland nudi na sve njih možete pronaći upravo u najnovijem Kaufland katalogu.
 
Kaufland akcije sadržane u Kauflandovim katalozima na Kaufinu mogu se iskoristiti u velikom broju Kaufland trgovina diljem Hrvatske. Samo u glavnom gradu Zagrebu na raspolaganju vam stoje Kaufland Branimirova, Kaufland u Jablanskoj ulici u Rudešu, Kaufland na Sveticama, Kaufland Sesvete, Kaufland na Sloboštini i mnoge druge Kaufland trgovine.

Pronađite nove Mullerove kataloge i ostvarite uštedu na Muller asortiman

Uz Muller katalog novi popusti su vam na dohvat ruke, a uz Kaufino najlakše možete otključati puni potencijal Mullerovih kataloga i Muller asortimana. Na Kaufino su vam dostupni uvijek ažurirani i opsežni katalozi puni proizvoda koje nudi Muller, kao primjerice Muller katalog igračaka za najmanje i malo veće, letci s kozmetikom i proizvodima za čišćenje, školu, kozmetikom, parfemima i mnogim drugim manjim i većim pomagalima i drogerijom.
 
Nove Mullerove kataloge koje pronađete na Kaufinu možete iskoristiti u Muller trgovinama u svim većim gradovima, primjerice u trgovinama Muller Zagreb, Muller Rijeka, Muller Split i drugim većim hrvatskim gradovima.

eUsluge

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više