5 razloga zašto poslovni korisnici odabiru individualni tečaj stranog jezika

eUsluge
06.02.2018 16:02:04

Pogledajte prednosti individualne nastave

5 razloga zašto poslovni korisnici odabiru individualni tečaj stranog jezika

Uz poslovne obveze i stručne edukacije, pronaći vremena za učenje stranog jezika nije nimalo lako. Osim što zahtijeva vrijeme, potrebno je krenuti s velikom voljom i predanošću kako bi se ostvarili željeni rezultati.

Kad se pojavi potreba za učenjem novog stranog jezika ili usavršavanjem postojećeg znanja, važno je odabrati način učenja koji će osigurati maksimalnu kvalitetu i produktivnost.

U nastavku donosimo 5 razloga zašto je individualni tečaj pravi izbor:

 
1. 100% nastave posvećeno je samo vama

Budući da se radi o nastavi „jedan na jedan", kao polaznik imate svaku minutu nastave i svu pažnju profesora na raspolaganju.

 
2. Sadržaji prilagođeni individualnim potrebama

Ovisno o vrsti tečaja koju odaberete, program udžbenika ili odabir materijala uvijek se prilagođava specifičnostima vašeg radnog mjesta ili situacijama za koje se pripremate.


3. Više prostora za razgovor i povratne informacije
 
Osim što je vrijeme maksimalno iskorišteno za razgovor, otvara se i prostor za detaljniju analizu vlastite izvedbe s profesorom.

 
4. Brzo uočljiva veća sigurnost u komunikaciji
 
Često nerado govorite na stranom jeziku pred grupom zbog straha od pogreške. U individualnoj nastavi nalazite se pred stručnjakom s kojim razvijate odnos povjerenja. Zbog toga, ispravljanje pogrešaka i ponavljanje ne izazivaju nelagodu već se traže i prihvaćaju kao neophodna podrška u učenju. To svakako ima pozitivan utjecaj na samopouzdanje i sigurniji nastup u stvarnim situacijama.
 
 
5. Priprema za poslovne situacije 
 
Zbog prilagodbe sadržaja specifičnim potrebama te korištenja vaših autentičnih materijala, moguće je simulirati vrlo konkretne poslovne situacije. U grupnoj nastavi to nije moguće jer, npr. teme sastanaka i prezentacija moraju biti općenitije kako bi bile primjenjive svim polaznicima.
 

Ponovnim osvještavanjem svih prednosti individualne nastave, samo još trebate odabrati način učenja koji vam najviše odgovara.

HalPetove individualne tečajeve moguće je pohađati:
  • u učionici (klasični način učenja „jedan na jedan")
  • blended (kombinacija nastave u učionici i online)
  • online (lekcije online u sustavu LPC), te
  • u virtualnoj učionici (sesije Skypeom). 
Pošaljite već danas HalPetu upit za neobaveznu ponudu individualnog tečaja stranog jezika putem obrasca online ili se direktno javite putem forme za kontakt
 
 
(I: promo)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eUsluge

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: