Zanima vas kako je studirati na MIT-u? Prestižno sveučilište organizira program u Zagrebu!

eUsluge
21.11.2019 11:11:34

Sedmodnevni MIT Innovation & Entrepreneurship Bootcamp moći će upisati samo oni koji prođu strogu selekciju

Zanima vas kako je studirati na MIT-u? Prestižno sveučilište organizira program u Zagrebu!

I ptice na grani znaju kako je MIT (Massachusetts Institute of Tehnology) najbolje svjetsko tehnološko sveučilište. A ovog proljeća po prvi puta na području Europe, u Zagrebu će se održati veoma intenzivan sedmodnevni edukativni program

U suradnji s Algebrom, MIT će provesti obrazovni program o inovativnosti i poduzetništvu pod nazivom MIT Innovation & Entrepreneurship Bootcamp. Namijenjen je poduzetnicima koji žele brzo i učinkovito savladati sve što se može naučiti o poduzetništvu i pokretanju vlastitog biznisa u svijetu digitalne ekonomije, mladim poduzetnicima, osobama koje žele promijeniti karijeru, pokrenuti start-up, vlasnicima obiteljskih obrta, voditeljima nevladinih udruga, studentima na diplomskom studiju, istraživačima, profesorima, nastavnicima, liječnicima i odvjetnicima. 

MIT je osmislio program tako što će u Zagrebu jedan semestar provesti kroz sedam dana, od 23. do 29. svibnja 2020. godine. Okupljeni u timove, upisani će uz profesore i trenere morati pokrenuti svoju tvrtku. Predavanja će većinom voditi profesori s MIT-a, ali i poduzetnici koji su pokretanjem start-upa zaradili ogromne količine novaca te gosti predavači. U samo tjedan dana saznat ćete izazove s kojima se poduzetnici i inovatori susreću kroz prve dvije godine poslovanja. 

Zagrebački MIT moći će upisati otprilike 100 osoba, a prijavljene očekuje stroga selekcija koji mogu biti iz cijele Europe te Indije, Kine i Južne Koreje. 

Prijave će se odvijati u 3 kruga. Prvi obuhvaća slanje ispunjene prijavnice i životopisa te motivacijskog videa. S kandidatima koji prođu u drugi krug održat će se videointervju kako bi vas ispitivači pobliže upoznali. Ispitat će se poželjne kvalitete koje se očekuju od svakog polaznika: 

  • sposobnost samostalnog donošenja brzih odluka na temelju procijenjenog rizika, 
  • otvoreno i kritičko razmišljanje,
  • fokus na timski rad 
  • samoinicijativa i dosljednost u provođenju poduzetničke ideje. 

Ovisno o iskazanim kvalitetama, ispitivači će odlučiti tko će biti finalisti koje će pismenim putem pozvati na sudjelovanje u programu. 

Svaki polaznik imat će priliku na jedan dan biti u ulozi CEO-a i voditi tim kroz projekt. Ipak, poželjno je znati kako ovo iskustvo neće biti nimalo jeftino. Sedam dana Bootcampa stajat će vas 6 500 dolara, a uključuje sudjelovanje na predavanjima i obroke. Troškove putovanja i smještaja polaznici snose sami. 

Prijave za prvi krug otvorene su do 15. veljače 2020. godine.

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eUsluge

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: