Prvi put u Hrvatskoj: Vrhunska imena iz ecommerce svijeta stižu u Zagreb na Ecommerce Day 2019.!

eUsluge
11.04.2019 13:04:01

17. travnja od top predavača saznajte što nas čeka u budućnosti online kupovine, kako povećati promet za 300% te tajne i trikove ključnih ecommerce aspekata

Prvi put u Hrvatskoj: Vrhunska imena iz ecommerce svijeta stižu u Zagreb na Ecommerce Day 2019.!

Do sad u Hrvatskoj neviđena svjetska imena kada je u pitanju online kupovina stižu 17.4.2019. u Zagreb (točnije u Kraš Auditorium) na Ecommerce Day.
 
Riječ je o najvećoj regionalnoj ecommerce konferenciji koja se održava već 5. godinu zaredom u Hrvatskoj, a osim toga na tom događaju održat će se i jedinstvena podjela nagrada za najbolje web trgovce u Hrvatskoj za 2019. godinu.

U Krašu se očekuje više od 300 posjetitelja, što domaćih što stranih, a broj prijavljenih eksponencijalno raste stoga je mjesta u dvorani svakim danom sve manje.

Velika imena stižu na velika vrata


Program se sastoji od predavanja TOP stručnjaka iz čitave regije, panela i networkinga.

Predavači stižu iz različitih dijelova svijeta tako da će svoja znanja i iskustva prenijeti:

 • ravnatelj The Boston Consulting Group  – Jaroslav Snajdr
 • direktor razvoja Hrvatske pošte – Luka Škacan
 • direktor prodaje DPD-a – Tomislav Lažeta
 • direktor marketinga i potpredsjednik upravnog odbora Intersporta – Bartlomiej Behnke
 • direktor poslovnog razvoja Mastercard Europe – Laszlo Szetnics
 • komercijalni direktor RTB House (tvrtka koja je prema Financial Times najbrže rastuća tvrtka u Europi u 2019. godini) – Kaspars Drikis
 • direktor brand marketinga i digitalne trgovine za Camper – Vladimir Stanković
 • voditelj Product Marketing Teama u najvećem hrvatskom IT poduzeću Infobip - Filip Ivanišević 
 • glavni izvršni direktor Heureka Group, vodeće benchmarking i konzultantske platforme u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini – Tomáš Braverman
 • direktor u LeanPay, MBA– Janko Medja
 • Ivan Kovačević (direktor „Digital shopper" performance marketing huba agencije Bruketa&Žinić&Grey), Vice Božić (osnivač i direktor digitalne agencije GoAds), Ivica Kruhek (direktor tvrtke Marker – najnagrađivanije domaće eCommerce agencije) vrhunski predavači iz digitalnih agencija iz čitave regije i GDPR stručnjak.

Između ostalog održat će se i panel s govornicima iz: Hrvatske pošte, Mastercarda i Campera. A tek kada čujete ovo!

Posebno iznenađenje povodom 5. godišnjice održavanja ove konferencije bit će poseban gost iz tvrtke Infobip koja je dobitnik nagrade EY Poduzetnik godine za 2018. godinu. Impresivni podaci govore da ovi Istrijani zapošljavaju više od 1500 ljudi u čak 61 uredu na svim kontinentima i čije usluge koristi 2/3 svjetske populacije. Na tržištu svoju vrijednost broje u više milijardi eura.

Itekako dobar razlog da iz prve ruke čujete što oni imaju za reći, zar ne?

Nemojte propustiti poslušati što kažu, misle i znaju ovi predavači jer vam nitko drugi ne može dati toliku vrijednost na jednom mjestu. Najbolja predavanja, govornici koji motiviraju i inspiriraju, velike ideje, iskustva, prakse, networking, najveći performans i dobra hrana – to je Ecommerce Day! 
 
Ulaznice su u prodaji do 17. travnja po redovitoj cijeni od 1790 kn + PDV. Sve novosti pratite na službenim stranicama konferencije
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eUsluge

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: