IT konekt: Konferencija za iskusne programere

eUsluge
03.04.2019 10:04:21

14. travnja u Zagrebu se održava jedinstveni event specijaliziran isključivo za IT industriju

IT konekt: Konferencija za iskusne programere

Serija konferencija IT konekt ove se godine održava u više gradova u regiji: Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu, Nišu i Kragujevcu. Premijerno hrvatsko izdanje održat će se 14. travnja u hotelu Sheraton u Zagrebu. 

Na jednom mjestu okupit će se poznati svjetski predavači iz IT sektora. Središnje događanje je predavanje Roberta Cecila Martina, IT-evcima znanog kao Uncle Bob

Ulaznica za konferenciju iznosi 120 eura, no za one koji prije rezerviraju svoje mjesto postoji i early bird popust od 20% koji traje određeni period, odnosno do rasprodaje sniženih kotizacija.

Posjetitelje očekuje i Sajam poslova u IT industriji na kojem ćete moći upoznati neke od najpoželjnijih poslodavaca u sektoru, razmijeniti kontakte i dobiti novu poslovnu priliku. Ulaz na sajam je besplatan, no zbog ograničenja prostora prijave su obvezne

Na sajmu poslova nudit će se pozicije za Backend i Front End Developere, Data inženjere i analitičare, Game developere, DevOps inženjere, Software developere i arhitekte, Project managere, specijaliste tehničke podrške, poslovne analitičare i testere aplikacija, It dizajnere, Java programere i System administratore. Među IT poslodavcima naći će se Nanobit, Lemax, Croz, Software Sauna, Fina i 2e Systems. 

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eUsluge

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: