Ovog listopada održavaju se Adriatic AWS Innovation Days 2019

eUsluge
05.09.2019 10:09:14

Besplatna dvodnevna konferencija u Opatiji donosi sve o cloud tehnologijama

Ovog listopada održavaju se Adriatic AWS Innovation Days 2019

Adriatic AWS Innovation Days 2019 konferencija održat će se 10. i 11. listopada 2019. u Opatiji. Organizatori eventa su riječka IT tvrtka iOLAP te Amazon Web Services (AWS). 

Sudionici će na konferenciji saznati nešto više o cloud tehnologijama, tj. napredcima, inovacijama i rješenjima iz tog područja. Ovogodišnja krilatica je "Leading the way", što ukazuje na vodeću poziciju AWS-a među pružateljima usluga oblaka. 

Adriatic AWS Innovation Days namijenjen je općoj, poslovnoj i informatičkoj javnosti, svima onima koji žele unaprijediti svoje poslovanje koristeći digitalnu transformaciju,proširiti postojeća znanja i stručnost te onima koji vide prednosti u korištenju AWS cloud tehnologija. 

Vodeće teme bit će: 

  • modernizacija aplikacija, 
  • analiza podataka,
  • sigurnost i DevOps
  • umjetna inteligencija i strojno učenje 

Kroz dva dana očekuju vas brojna predavanja, radionice, panel diskusije i okrugli stolovi. Vodeći domaći i inozemni predavači iz IT sektora s publikom će podijeliti svoja iskustva korištenja AWS servisa u svojim kompanijama, a među njima se ističu Mark Schwartz, Nick Larsen, Yiannis Nasios, Tomaž Borštnar, Alen Bašić...

Organizatori su osigurali besplatnu kotizaciju. Prijave su otvorene do popunjenja slobodnih mjesta. Pratiti sve novosti i prijaviti se na konferenciju možete putem službene stranice

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eUsluge

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: