En Primeur – degustirajte vina prošlogodišnje berbe!

eGastro
16.01.2020 10:01:21

28. siječnja svoja će vina predstaviti 50-ak vinarija iz Slavonije i Podunavlja, Dalmacije i Međimurja

En Primeur – degustirajte vina prošlogodišnje berbe!

Svaki istinski vinoljubac već zna da se krajem siječnja održava En Primeur. Manifestacija posjetiteljima pruža mogućnost degustiranja mladih vina prošlogodišnje berbe i starija vina koja tek trebaju biti predstavljena tržištu. 

Glavni organizatori En Primeura koji će se odviti 28. siječnja u hotelu Westin u Zagrebu su udruge Graševina Croatica, Vina Dalmacije i Hortus Croatiae te Udruženje vinarstva pri HGK. Potom pozivaju sve zainteresirane da posjete event na kojem će moći kušati graševinu, pošip, pušipel i još nekoliko sorti vina iz berbe 2019. te crna i ružičasta vina starijih godišta. 

Na En Primeuru će svoja vina predstaviti 50-ak vinarija ih Slavonije i Podunavlja, Dalmacije i Međimurja.

Manifestacija će se održati u dva dijela. Termin od 13 do 17 sati namijenjen je sommelierima, vlasnicima i voditeljima barova, restorana, hotela, food & beverage managere, distributere itd. Profesionalci iz svijeta enologije trebaju se registrirati online kako bi najavili svoj dolazak ili poslati e-mail na prijava@grasevina.info. 

Od 17 do 20 sati manifestacija će biti otvorena za sve vinoljupce koji žele degustirati dobru kapljicu. 

(I: eCroatia.info)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više