Prijavite se na Slatkaton – maraton pečenja kolača za slastičare amatere

eGastro
26.11.2018 11:11:38

Zvijezda 13. prosinca u Zagrebu organizira 12-satni maraton pripreme slastica

Prijavite se na Slatkaton – maraton pečenja kolača za slastičare amatere

Zvijezda je odlučila 13. prosinca 2018. u Zagrebu u Enziti na Zagrebačkom velesajmu (paviljon 14a) organizirati prvi hrvatski Slatkaton. Radi se o maratonu pečenja kolača u trajanju od 9 do 21 sat na kojem će 10 slastičara amatera imati priliku natjecati se u 3 testa vještine i kreativnosti. Jedan od izazova je pečenje prhkih kolača, a natjecatelji će morati ispeći i tortu koju će točno u 21 sat predati žiriju kao božićni kolač s njihovim potpisom. 

Voditeljica Slatkatona bit će glumica Ana Begić. dok će u žiriju sjediti Nada Ivanjko, Andrea Andrassy,  Bojana Gregorić i Darko Kontin. Gastro bloger Darko Kontin će, osim odlučivanja o najboljem slastičaru održati i radionicu fotografiranja slastica, a istog poslijepodneva očekuje vas i radionica kave i kako je sljubiti s kolačima

Kandidat koji pobijedi na natjecanju će osvojiti 10 000 kuna na potrošačkoj kartici i poklon paket Zvijezdinih proizvoda, dok će se njegov pobjednički recept naći na promo pakiranjima Zvijezda margarina. Drugo mjesto osvojit će 5 000 kuna i Zvijezdin poklon paket, dok će treće mjesto, uz Zvijezdine proizvode osvojiti 3 000 kuna na potrošačkoj kartici. 

Prijaviti se možete tako da osmislite vlastiti recept i pošaljete ga na e-mail adresu: slatkaton@zvijezda.hr.
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: