Vinistra - regionalna i međunarodna izložba vina i vinarske opreme

eGastro
10.05.2018 09:05:58

Poreč, od 11. do 13. svibnja

Vinistra - regionalna i međunarodna izložba vina i vinarske opreme

 
Vinistra, regionalna i međunarodna izložba vina i vinarske opreme, koja se tradicionalno svake godine održava u Poreču, svečano se otvara 11., a traje do 13. svibnja. U tom će razdoblju posjetitelji moći degustirati vina i sudjelovati u programu izložbe u dvorani Žatika.

Izložba se sastoji od ocjenjivačkog i izlagačkog dijela, a osim vina, na Vinistri se ocjenjuju i maslinova ulja i rakije. Tijekom trajanja izložbe više tisuća ljubitelja vina kuša i istražuje vinski svijet Istre, a na popratnom gastronomskom kutku izložbe, Vinistra Gourmetu, posjetitelji mogu kušati razne delicije domaćih i svjetskih chefova sljubljene s vinima izlagača.

Cilj Vinistre je povećanje kvalitete istarskih vina, promocija vinske kulture i afirmacija vina u Istri i šire; predstavljanje vinara, te proizvođača rakija i maslinovog ulja, koji se, osim stvaranja novih poslovnih kontakata, također upoznaju s posljednjim trendovima i mogućnostima u proizvodnji i promociji.

Već nekoliko godina zaredom porečki ugostitelji za vrijeme trajanja manifestacije gostima nude posebno osmišljene menije, te vina izlagača po promotivnim cijenama. Vinistra i Grad Poreč tako posjetiteljima Vinistre pružaju mogućnost da u eno-gastronomskim događanjima uživaju u cijelom gradu.

Ovogodišnja, 25. po redu Vinistra, proslavit će se Vinistra After Partyjima u porečkim barovima Epoca i Papillon. U društvu vinara i uz odličnu glazbu, odlična atmosfera Vinistre traje do ranih jutarnjih sati!
 
Program manifestacije možete provjeriti na službenim stranicama Vinistre.
 
 
(I: eCroatia.info/vinistra.com)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: