"Popi' i pojedi": Dani vina otoka Krka

eGastro
01.08.2018 11:08:38

24. i 25. kolovoza u Vrbniku

"Popi' i pojedi": Dani vina otoka Krka

Manifestacija Dani vina otoka Krka odvija se u sklopu događanja "Popi' i pojedi", eno–gastro i kulturnih priredba koje promoviraju autohtone vrijednosti u pripremanju hrane i proizvodnji vina, uz pripadajuće običaje te lokalne folklorne i glazbene izričaje. Tradicionalno se održava krajem kolovoza, te se njome obilježava kraj ljeta na Krku. 

Bogata ponuda lokalnih vina i gostovanje vinara iz Osječko-baranjske županije čekaju vas u Vrbniku od 24. do 25. kolovoza 2018., kada će vam predstaviti svoje vrhunske proizvode. 

Osim u dobroj kapljici, posjetitelji će moći posjetiti i sajam autohtonih proizvoda te uživati u zabavnom programu na Trgu Škuljica, Placi Vrbničkog statuta i Ribarnici. Svečano otvorenje manifestacije zakazano je za petak, 24.8. u 20:00 sati. 

Za one koji žele znati nešto više o vinu, u subotu će se održavati dvije radionice: Povratak u budućnost – Sandigot te Žlahtina za dobar tlak. U boci, obje u Vinotelu Gospoja. Za sudjelovanje na radionicama potrebno je prijaviti se Turističkoj zajednici Općine Vrbnik i platiti kotizaciju. 

U subotnjim poslijepodnevnim satima organizirana je i noćna biciklijada kroz Vrbničko polje "Vrbnik Wie & Bike Night". Ovogodišnji glazbeni program izvodit će Folklorna skupina VKD «Frankopan» i grupa Venus, Trio Crikvenica, Mitja Tavčar 4tet, grupa Xfinity i Denis Razz 4tet. 

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: