11. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme

eGastro
18.02.2019 13:02:03

Od 20. do 24. veljače na Zagrebačkom velesajmu posjetite Hotel & Gastroteh

11. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme

Na Zagrebačkom velesajmu od 20. do 24. veljače 2019. održat će se Hotel & Gastroteh. Međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa središnji je HoReCa događaj na Velesajmu. 

Početkom godine počinju užurbane pripreme za ugostitelje i hotelijere za nadolazeću turističku sezonu. Posjet sajmu idealna je prilika za povezati se s proizvođačima i trgovcima hotelsko-ugostiteljskom opremom, hranom i pićem te distributerima i ostalim sudionicima HoReCa sektora. 

Kao novosti 11. izdanja sajma organizatori ističu izlagače: 

  • METRO CC - vrhunsku ponudu prehrambenih artikala za HoReCa korisnike i konferencija čiji je cilj unaprijediti poslovanje u navedenom sektoru s prikazom najnovijim trendovima i izazovima
  • Pesla - pekarsko slastičarska obrtnička zadruga osnovana 1938. koja nabavlja i distribuira sirovine i galanteriju za pekare i slastičare. Na Velesajmu će imati 3 izložbena dijela: slastičarski, pekarski i smrznuti (bezglutenski). 
  • Gastro stil - premijerno će se u Zagrebu predstaviti Ripples Maker, uređaj koji pretvara pića s pjenom u jedinstveno iskustvo projicirajući željeni dizajn na piće. 
  • Fast Flow - inovativni duo Beer Squad osmislio je craft piva koja odlikuju zdravstvena svojstva. U njihovoj su ponudu 3 piva - Cannabeer, Aroniabeer i Winebeer - pojačana industrijskom konopljom, aronijom ili crnim vinom te sadrži prirodne boje kao što su klorofil ili boje iz opne crnog grožđa. 
  • Gastroprojekt - kuhar Zlatko Škara predstavit će parno-konvekcijsku pećnicu jednog od vodećih njemačkih proizvođača termičke opreme i parno-konvekcijskih pećnica, MKN-a.
  • Caffe Monte - izlagat će asortiman svojih proizvoda (kava i topli napici) te uređaja za kućanstvo i profesionalne korisnike
  • Billy - predstavljanje jednog aparata koji sadrži blagajnu, POS printer i fiskalni uređaj. 

Posjetitelje očekuju i razne edukativne prezentacije, radionice i degustacije tradicionalnih jela, natjecanje najboljih hrvatskih kuhara Cro Top 10...

Radno vrijeme sajma: 

  • od 20. do 23. 2. 2019.: 10:00  - 19:00
  • 24. 2. 2019.:  10:00 - 18:00 

Cijena ulaznice
za jednokratni posjet je 30,00 kuna, dok učenici, studenti i umirovljenici plaćaju 20 kuna. Želite li više puta posjetiti sajam, ulaznica za stalni posjet iznosi 90 kuna. 

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: