Posjetite d'Best Food Cornere u sklopu Cest is d'besta!

eGastro
28.05.2019 09:05:19

Od 29. svibnja do 2. lipnja u Zagrebu se održava ulični festival na kojem ćete moći uživati i u 5 dana odlične klope

Posjetite d'Best Food Cornere u sklopu Cest is d'besta!

Festival Cest is d'best zagrebački je prvi ulični festival pokrenut još 1997. godine, a koji je poprimio međunarodni karakter. Kao i prijašnjih godina, ovogodišnje izdanje donosi nastupe brojnih umjetnika na nekoliko pozornica, trgovima i ulicama Zagreba. 

Multidisciplinaran program festivala sastoji se od uličnih kazališta, performerskog, glazbenog, sportskog, likovnog te dječjeg programa. Posjetitelje očekuje 5 dana kulture, smijeha, brojnih iznenađenja, dobre glazbe, ali i ukusne klope. 
 
U pet dana festivala na 7 pozornica odvijat će se oko 700 sati programa koje će izvesti umjetnici iz Hrvatske, Italije, Mađarske, Australije, Čilea, Slovenije, Brazila, Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunjske, Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Makedonije, Španjolske, Japana, Južne Koreje, Finske…

Od 29. svibnja do 2. lipnja 2019. u sklopu Cest is d'best festivala organizirani su i d'Best Food Corneri. Uživajte u zdravom doručku, odličnom ručku ili večeri s okusima turske, indonezijske, kineske, meksičke i domaće kuhinje. Gastro ekipa čeka vas na Cornerima na EU trgu i Zrinjevcu!
 
Novosti vezane za festival pratite na službenoj stranici Cest is d'best te na Facebook stranici.

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: