Forum zagrebačkih ugostitelja: Saznajte kakvo je stanje u zagrebačkom ugostiteljstvu

eGastro
06.11.2019 10:11:13

13. studenog raspravljat će se o poboljšanju gastro ponude i rješavanju ugostiteljskih problema

Forum zagrebačkih ugostitelja: Saznajte kakvo je stanje u zagrebačkom ugostiteljstvu

Forum zagrebačkih ugostitelja u hotelu Esplanade okupit će ugostitelje, menadžere i poduzetnike iz blisko povezanih struka, državne i gradske predstavnike te ostale dionike koji će publici otkriti kako poboljšati gastro ponudu i riješiti neke od problema s kojima se svakodnevno susreću u poslovanju. 

Forum će 13. studenog 2019. popratiti i bogati gastro program. Fokus ovogodišnjeg izdanja je na panel raspravama na kojima će gostovati stručnjaci iz gastronomije, turizma, ekonomije i porezne regulative. 

Svrha Foruma je dati presjek stanja zagrebačkog i hrvatskog ugostiteljstva te predložiti načine za podizanje kvalitete usluge. Cilj je pozicionirati Zagreb kao poželjnu turističku i gastronomsku destinaciju. 

Panel rasprave:
 
  1. Trendovi zagrebačkog ugostiteljstva - tema: razvoj zagrebačke ugostiteljske djelatnosti, važnost zagrebačkih manifestacija za razvoj turizma i položaj Zagreba u okvirima turizma na razini Europe,
  2. Zagreb 2020 - zvijezda europske gastronomije - tema: Zagreba kao središte europske gastronomije i predstavljanje na europskom tržištu.

U 13 sati započet će i gastro program u sklopu kojeg će poznati zagrebački ugostitelji predstaviti autohtona jela i gastro scenu Zagreba. 

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: