10. HOTEL&GASTROTEH održava se od 21. do 25. veljače 2018. na Zagrebačkom velesajmu

eGastro
19.02.2018 10:02:23

Posjetite jubilarno izdanje međunarodnog sajma gastronomije i hotelsko ugostiteljske opreme

10. HOTEL&GASTROTEH održava se od 21. do 25. veljače 2018. na Zagrebačkom velesajmu

Jubilarni 10. HOTEL&GASTROTEH, međunarodni sajam gastronomije i hotelsko ugostiteljske opreme, održat će se od 21. do 25. veljače 2018. godine na prostoru Zagrebačkog velesajma.
 
Ovaj sajam izuzetna je prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora. Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki iz HoReCa sektora, na sajmu HOTEL&GASTROTEH svoje sudjelovanje potvrdili su i brojni inozemni izlagači.
 
Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti:
  • Hrvatski eno gastronomski turistički aduti: edukativne prezentacije i radionice te slasne degustacije za posjetitelje
  • Prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba
  • CRO TOP 10 – natjecanje najboljih hrvatski kuhara. Na već tradicionalnom kulinarskom natjecanju CRO TOP 10 stvarat će mala kulinarska remek djela od namirnica s kojima će se upoznati neposredno prije natjecanja.
  • Svakodnevno će se na izložbenom prostoru pripremati i degustirati jela iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, kolači, pršut, sir, med, voće, kava i ostale delicije).
Na sajmu Hotel&Gastroteh održat će se i Mainardi Pizza Cup, natjecanje na kojem će se birati najbolji hrvatski pizza majstor. U žiriju će biti velika imena i autoriteti profesionalne pizza i kulinarske scene. Nagrada je plaćena kotizacija za svjetsko prvenstvo u Parmi i Napulju, što će osvajačima omogućiti ulazak u hrvatsku reprezentaciju pizza majstora. Reprezentacija će se birati između najistaknutijih članova udruge Napoletanskih pizzaiola te osvajača nagrada na natjecanju.
 
Provedite dan u društvu kolega, pogledajte znanje i pristup svojih kolega, naučite nove stvari i stvorite nove poslovne kontakte!
 
U istom terminu održava se i Zagrebački sajam nautike i Festival maslina. Jedan termin s tri komplementarna sajma izgrađuje zaokruženu cjelinu hrvatske nautičke ponude i enogastronomije. Na jednom mjestu povezuju se svi proizvođači, distributeri i izlagači koji kroz nautiku i gastronomiju mogu ponuditi najbolje od sebe u svrhu snaženja hrvatske turističke ponude.
 
 
(I: eCroatia.info/zv.hr)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: