Jazz & Wine festival: Vinsko-scenski spektakl na Hvaru i Braču

eGastro
17.07.2019 12:07:23

Pravi događaj za hedoniste održava se od 22. do 29. srpnja

Jazz & Wine festival: Vinsko-scenski spektakl na Hvaru i Braču

Jazz & Wine festival prošle je godine oduševio sjajnim nastupima i odličnom ponudom vina. Ovogodišnje izdanje atrakcije za prave hedoniste održat će se od 22. do 29. srpnja na trima lokacijama na otocima Hvaru i Braču: Stari Grad (Hvar), Jelsa i Bol. 

Ideja je kroz festival spojiti uživanje u odličnoj eno i gastro ponudi te kvalitetnoj glazbi. Tijekom osam dana za dobru će se glazbu pobrinuti probrana imena jazz scene, a dodatan kulturno-umjetnički sadržaj obogatit će i brojna predavanja, izložbe, kino projekcije, prezentacije i predstavljanje te kušanje vina

Ljetne večeri prožet će glazba poznatih izvođača kao što su Cubismo, Nikola Marjanović i Jazzoleptic band, Mihail Parušev i internacionalni jazz trio, Gadjo Manuche, Habiba Meanz'Dear i Jana Fabijanić, Joe Pandur Organic Quartet, Jan Kinčl i Regis Kattie. 

Osim dobre glazbe posjetitelji će moći degustirati vino i hvarske poslastice na Wine Marketu, sudjelovati na Master Classu, odnosno predavanjima gostujućih jazz glazbenika za polaznike ljetne škole gitare "Gitarasta", gledati projekcije filmova na temu jazza i vina u sklopu Kino Vino programa, posjetiti izložbu fotografija Damira Fabijanića "Iće & Piće" u muzeju Starog Grada i zabaviti se na after beach Jam Sessionima

Nekoliko dana prije planirana je i uvertira u Jazz & Wine festival. Naime, 18. srpnja 2019. s početkom u 21:30 sati u ljetnom kinu u Starom Gradu na Hvaru održat će se Cabaret Show. Suradnja Dalmacijavina i organizatora dovodi vam glazbeno-scenski spektakl Cabaret à la carte, jedinstvenu kombinaciju kazališta, koncerta i plesnog showa. 

(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: