Fuliranje na moru predstavlja odličan gastro i glazbeni program

eGastro
25.07.2019 09:07:02

Od 1. do 4. kolovoza chillajte u Tisnu

Fuliranje na moru predstavlja odličan gastro i glazbeni program

Nakon nekoliko uspješnih godina Fuliranja na zagrebačkom adventu, dolazi i ljetna inačica glazbene i gastro zabave. Fuliranje na moru održat će se od 1. do 4. kolovoza 2019. u The Garden Resortu u Tisnu.

Ljubitelji dobrog zalogaja moći će uživati u pomno osmišljenim delicijama dalmatinskih konoba i njihovih chefova. Svakako kušajte arancine od sušene ribe i šalšu od pomidora, focacciu s maslinama, sabljarkom, mariniranim koromačem i dressingom od senfa i agruma, šanpjera s kremom od ljubičastog batata, kornatsku janjetinu s bižima, skradinski rižot, i brojne burgere u kombinacijama s piletinom ili svinjetinom. Za vegetarijance stiži u vege burgeri te brojni smoothieji. Ovim finim aromama sigurno nećete moći odoljeti!

A za dobru zabavu pobrinut će se i brojni izvođači. Uz tri koncerta dnevno i dobre vibre, rasplesat ćete se i u moru. Očekuje vas 12 poznatih izvođača: Parni valjak, Massimo, Darko Rundek&Ekipa, Goran Bare&Majke, Damir Urban&4, Psihomodo pop, BOA II, Vojko V, Pavel, Detour, Kuzma&Shaka Zulu i Ljetno Kino.

Ulaznice možete kupiti online putem
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: