Winetworking: Zanimljiv event nakon kojeg vas očekuje i vinski party

eGastro
29.10.2019 10:10:39

Noć vještica provedite uz odlično vino, druženje i zabavu

Winetworking: Zanimljiv event nakon kojeg vas očekuje i vinski party

Udruga za vinsku kulturu, Vinoljupci, za Noć vještica priprema zanimljiv program! Naime, u četvrtak, 31. listopada očekuju vas 2 eventa na kojima je vino neizostavan gost. 

S početkom u 18 sati, u Studiju smijeha u Hebrangovoj 10, Zagreb, sve ljubitelje dobrog vina očekuje Winetworking: Vino i vještice. Vinsko druženje dotaknut će se i važnih tema o ulozi žena u suvremenom društvu, ženskoj moći i strahu od nje, arhetipu žene u prošlosti i sadašnjosti i sl. 

A kao zanimljivost, saznat ćete i nešto više o ulozi žena u svijetu vina. Suvlasnica vinarije Kaptol, Barbara Ljevar, ispričat će vam kako je biti na čelu jedne od rijetkih hrvatskih vinarija koju vode žene. 

Ulaznice za Winetworking su 120 kuna, a uključuju sudjelovanje na druženju, 4 čaše vina, prateće zalogajčiće i interesantan talk show. 

Nakon networkinga, u 20 sati nastupa HalloWine Party! Uz vino, stand up nastupe i živu glazbu, zabave sigurno neće nedostajati. Kostimi i maske su neobvezni, no odlučite li se potruditi, najbolja kreacija osvojit će cjelogodišnje ulaznice za stand up programe u Studiju smijeha. 

Ulaznice za HalloWine Party možete kupiti u single (100,00 kn) i double (180,00 kn) varijanti. U cijenu su uključeni neograničena konzumacija vina i zabavni program. Povratna kaucija za čašu vina iznosi 50 kn. 
 
Ulaznice za oba eventa dostupne su putem sustava Entrio.  

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.
 
(I: eCroatia.info)

Komentiraj

POVEZANE VIJESTI

eGastro

eCroatia

BESPLATNI TELEFON: 0800 024 023

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na: