Stiže nam 7. konferencija Energetska budućnost Hrvatske

PODUZETNIČKE NOVOSTI
01.06.2018 09:06:48

5. lipnja, zagrebački hotel Westin

Stiže nam 7. konferencija Energetska budućnost Hrvatske

 
Energetski sektor jedan je od najvažnijih za poticanje investicija u Hrvatskoj. Neke od najvažnijih promjena ostvaruju se upravo u energetici, no hoće li se iskoristiti preduvjeti da Hrvatska postane energetsko čvorište srednjoeuropske i istočnoeuropske regije? Može poslužiti kao živi demonstracijski poligon za inovacije svih vrsta.
 
Potpuni zaokret prema novim promišljanjima u energetici, gradnji pametnih energetskih sustava koji integriraju elektroenergetske, toplinske i plinske mreže te ostalu komunalnu infrastrukturu i gospodarske sektore u jedinstven napredni sustav upravljan, nadziran i planiran uz najnovija dostignuća informacijsko komunikacijske tehnologije omogućit će velik gospodarski rast, nova zapošljavanja te će otvoriti put prema iskorištavanju europskih fondova i oživljavanju domaćeg mrtvog kapitala.

Više o tome doznajte na sedmoj konferenciji "Energetska budućnost Hrvatske: kako se uključiti u energetski razvoj Hrvatske" koja će se održati 5. lipnja 2018. u zagrebačkom hotelu Westin.
 
Više informacija o konferenciji pogledajte na službenim stranicama konferencije.
 
PROGRAM
 
PRIJAVA
 
 
(I: eCroatia.info/lider.events)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više