Digitalna (R)evolucija 3.0 - konferencija na kojoj 2020. treba biti svaki poduzetnik

PODUZETNIČKE NOVOSTI
13.01.2020 10:01:58

Jedna od najposjećenijih netehnoloških konferencija o digitalizaciji održat će se 5. veljače u Zagrebu

Digitalna (R)evolucija 3.0 - konferencija na kojoj 2020. treba biti svaki poduzetnik

Udruga HUP ICT glavni je organizator jedne od najposjećenijih netehnoloških konferencija o digitalizaciji. Radi se o Digitalnoj (R)evoluciji, koja svakog puta okupi velik broj poduzetnika, stratega i kreatora digitalne ekonomije. Ove godine konferencija će 5. veljače u zagrebačkoj Laubi pokazati zašto su digitalizacija poslovanja i transformacija poslovnog okruženja od ključne važnosti za daljnji razvoj. 

Glavni je cilj konferencije motivirati poduzetnike i poslodavce da prepoznaju i iskoriste sve mogućnosti koje sa sobom donose digitalne tehnologije. Digitalna (R)evolucija donijet će niz primjera iz prakse iz različitih sektora hrvatskog gospodarstva koji pokazuju kako je nužno implementirati digitalnu transformaciju u modele upravljanja i rada, jer to sve vodi ka boljoj produktivnosti, konkurentnosti i zadovoljstvu zaposlenika. 

Smatra se da je produktivnost hrvatskog gospodarstva tek na 67% u odnosu na EU prosjek. Digitalna (R)evolucija 3.0 potaknuta je nedavnim istraživanjem IMD-a na temu digitalne konkurentnosti, prema kojem je Hrvatska pala za sedam mjesta zbog niske "spremnosti za budućnost". Tako će vodeće teme biti talenti, agilnost i tehnologija kao tri važne sastavnice uspješne digitalne transformacije. Odnosno, kriteriji prema kojima se istražuje "spremnost tvrtki i poduzetnika na budućnost". 

Očekuje se prisutnost više od 700 sudionika, među kojima su gospodarstvenici, poduzetnika iz malih, srednjih i velikih poduzeća, pokretača digitalne ekonomije, predstavnici Vlade, akademici, menadžeri, ekonomski stručnjaci i pripadnici medija. 

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više