Prijavite se na konferenciju Marketing and Sales by Numbers

PODUZETNIČKE NOVOSTI
27.05.2019 10:05:55

7. lipnja u Zagrebu okupit će se brojni prodajni i marketing sturčnjaci

Prijavite se na konferenciju Marketing and Sales by Numbers

Poslovni tjednik Lider organizira konferenciju Marketing and Sales by Numbers koja će se održati 7. lipnja 2019. u Zagrebu - Kaptol Boutique Cinema. 

Cilj konferencije je pojedine provjerene načine temeljene na podacima i brojkama za učinkovit marketing približiti marketinškim i prodajnim stručnjacima. Kada se ti podaci prikupe, analiziraju i filtriraju kroz marketinški odjel, postaju informacije koje predstavljaju temelj za razvoj strategije tvrtke. 

Današnji potrošači raspolažu s velikim brojem informacija, tržišna konkurencija konstantno se povećava, dok je razvoj tehnologije potrebno pomno pratiti. Sve navedeno zahtjeva da stručnjaci marketinga promijene ustaljene metode rada i drugačijim pristupom pokušaju pridobiti potrošače na svoju stranu, što dovodi do lojalnosti koja se odražava kroz prihode tvrtke. 

Ideja Marketing and Sales by Numbers konferencije je na jednom mjestu okupiti ključne ljude iz marketinških odjela i prodaje u poduzećima kako bi zajedničkim snagama došli do odgovora na pitanje: Kako povećati prodaju? 

Konferencija je namijenjena: 

  • voditeljima i direktorima prodaje i marketinga, 
  • voditeljima ključnih kupaca, 
  • osobama zaposlenim u agencijama za tržišno komuniciranje,
  • brand-managerima, 
  • PR stručnjacima, 
  • managerima, 
  • vlasnicima malih i srednjih poduzeća, 
  • konzultantima. 

Cijena kotizacije
iznosi 1000,00 kuna + PDV. U cijenu je uključeno: sudjelovanje na predavanjima, sudjelovanje na radionici, konferencijski materijali, aktualno izdanje Lidera, ručak i kava u pauzi. 

Prijave se šalju online putem, a tko su sve govornici na konferenciji provjerite na službenim stranicama eventa

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više