Prijavite se na besplatni panel Compliance – garant sigurnog poslovanja

PODUZETNIČKE NOVOSTI
11.09.2019 08:09:34

19. rujna u Zagrebu

Prijavite se na besplatni panel Compliance – garant sigurnog poslovanja

Usklađenost poslovanja važan je dio aktivnosti svake kompanije, stoga je važno da vanjski propisi budu u skladu s internim pravilima i postupcima. Početkom 2020. godine svaka će tvrtka u većinskom državnom udjelu morati imati osobu koja će biti zadužena za usklađenost - Compliance Officera (CO). 

Kako bi se bolje razumjela svrha samog pojma compliance i uloga službenika za usklađenost, 19. rujna 2019. organizira se panel rasprava pod nazivom "Compliance - garant sigurnog poslovanja". Okrugli stol održat će se u Novinarskom domu u Zagrebu, a organizatori su Institut za Compliance, Criminal Compliance i Anti Money Laundering (ICCrA) i Lider. 

Program je namijenjen stručnjacima koji se bave usklađivanjem poslovanja, risk managerima, specijalistima za audit, pravnicima i svima onima koji žele uvesti ovaj alat u poslovanje. Domaći i inozemni govornici predstavit će primjere dobre prakse i institucije na koje se može osloniti prilikom implementacije. 

Program


11:00 - 11:20
Ima li sigurnog poslovanja bez compliancea? 
 
11:20 - 11:50
Isplati li se trgovačkim društvima ulagati u compliance sisteme?
 
11:50 - 12:20
Učinkovita implementacija compliance programa
 
12:20 - 14:00
Okrugli stol: Compliance - alat za sigurno poslovanje

Sudjelovanje na panelu je besplatno, no prijave su obvezne.
 
(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više