Jeste li se već prijavili na HACK IT DAYZ-e?

PODUZETNIČKE NOVOSTI
15.10.2018 10:10:37

Osvojite vrijednu novčanu nagradu i sudjelovanje na inozemnoj radionici

Jeste li se već prijavili na HACK IT DAYZ-e?

Hrvatski Telekom i partneri otvorili su prijave za treći po redu HACK IT DAYZ koji će se održati 24. i 25. studenoga u Zagrebu, u ALGEBRA LAB inkubatoru.. 

Radi se o 24-satnom intenzivnom radu za programere, dizajnere i ostale motivirane pojedince ili grupe koji žele ostvariti nova kreativna rješenja i pokazati kako žele promijeniti budućnost na temu na temu Budućnost video komunikacije

Svi zainteresirani mogu se prijaviti samostalno ili u timu do 4 osobe. Jedini uvjet za prijavu jest da imate punih 16 godina. HT poziva sve kreativce da iskoriste svoje znanje, primjene tehnologiju i dodaju joj malo mašte te osmisle nešto revolucionarno. 

Prijave za HACK IT DAYZ-e otvorene su do 2. studenog 2018., a sve sudionike koje vesele mogućnosti novih tehnologija i inovacija očekuje odlična atmosfera, mentorstvo, hrana i piće, chill out & fun zona za kreativno razmišljanje i poklon iznenađenja. 

Sudjelovanje na hackathonu prilika je za osvajanje glavne nagrade, odnosno iznosa od 30 000 kuna i odlazak za dvodnevnu radionicu"Acceleration & Design Thinking" u hum:raum start-upu u Krakowu. Osim toga, Hrvatski Telekom po prvi je puta organizirao i poseban konferencijski program koji će se održati 24. studenog, a na kojem će domaći i strani predavači izlagati na temu tehnologije, trendova i inovacija. 
 
Više informacija o HT Hackitu, program konferecnije, pravila i prijave saznajte na službenim stranicama eventa

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više