Objavljen Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga "Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)"

PODUZETNIČKE NOVOSTI
16.07.2018 11:07:22

Natječaj je otvoren do 29. lipnja 2020. ili do iskorištenja sredstava

Objavljen Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga "Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)"

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za mikro, mala i srednja poduzeća (MSP) u svrhu poboljšanja njihove konkurentnosti i učinkovitosti korištenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija. 

Iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 53,2 milijuna kuna kojima će se sufinancirati odabrani projekti. Najniži iznos potpore po projektu iznosi 80 000,00 kuna, dok najviši raste i do milijun kuna.

Prihvatljive prijavitelje sufinancirat će se tako da intenzitet sufinanciranja za mikro i mala poduzeća iznosi 85%, a za srednja 65% prihvatljivih troškova. Ove se potpore smatraju onima male vrijednosti u okviru sufinanciranja iz fondova EU. 

Svrha Poziva je jačanje tržišne pozicije MSP-ova, povećanje njihove konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja kroz primjenu IKT-a, te podrška razvoju informacijskog društva u Hrvatskoj. Pozivom se želi potaknuti mikro, male i srednje poduzetnike na primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije radi optimiziranja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanja interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanje tržišnog položaja MSP-ova. 

Projektni prijedlozi mogu se slati od 21. kolovoza 2018. godine, s početkom u 11 sati. Natječaj će biti otvoren do 29. lipnja 2020. ili do iskorištenja sredstava. Prijedloge se prijavljuje elektronički putem sustava eFondovi

Više o Pozivu, projektnoj dokumentaciji i pravilima prijave saznajte putem sustava eFondovi.

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više