Poslovna edukacija: "Digitalizacija i EU fondovi" u Varaždinu

PODUZETNIČKE NOVOSTI
16.01.2018 09:01:50

25. siječnja, Varaždin

Poslovna edukacija: "Digitalizacija i EU fondovi" u Varaždinu

Liderova konferencija "Digitalizacija i EU fondovi" održat će se 25. siječnja 2018. godine u Varaždinu. Kroz četiri predavanja iz područja računovodstva, menadžmenta, EU fondova te IT-a doznajte kako transformirati svoje poslovanje. Otkrijte koja vam tehnološka rješenja mogu pomoći u svakodnevnom poslovanju, kako do sredstava iz EU fondova koja bi vam u 2018. mogla olakšati modernizaciju poslovanja, povećati konkurentnost i podići vrijednost tvrtke.
 
Natječaj Kompetentnost i razvoj MSP – faza II iz 2017. namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima. Ukupan fond sredstava u ovom natječaju iznosi 216,65 milijuna kuna, dok će stopa sufinanciranja pojedinog projekta biti između 35 i 45 posto ukupno prihvatljivih troškova.
 
Cilj je jačanje konkurentnosti malih i srednjih tvrtki izgradnjom i/ili i proširenjem kapaciteta za razvoj procesa, roba i usluga, održavanjem i povećanjem zaposlenosti, dodane vrijednosti, prodaje na inozemnim tržištima i usvajanjem novih rješenja i tehnologija.
 
Vrhunski predavači obići će pet hrvatskih gradova kako bi vam pomogli u poslovnoj 2018. godini, a započeli su 4. prosinca u Virovitici. Nastavak je 25. siječnja u Varaždinu, zato požurite s prijavom!
 
Pogledajte program konferencije.
 
 
(I: eCroatia.info/lider.events)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više