U Poreču je počela 18. WinDays konferencija

PODUZETNIČKE NOVOSTI
24.04.2018 18:04:25

Najveća i najutjecajnija poslovno-tehnološka konferencija u regiji održava se tijekom dva dana

U Poreču je počela 18. WinDays konferencija

U Poreču je počela Microsoft WinDays18, najveća i najutjecajnija poslovno-tehnološka konferencija u regiji.
 
 
Na konferenciji se očekuje više od 2000 sudionika koji će moći poslušati gotovo 200 predavanja, rekordan broj u posljednjih 10 godina, otkad postoje WinDays Business i WinDays Technology konferencije. U sklopu konferencije Windays18 Technology održat će ih se više od 140, a na konferenciji Windays18 Business više od 50. 
 

U Poreč dolazi 180 domaćih i stranih predavača, među kojima je veliki broj vodećih stručnjaka iz poslovnog i tehnološkog svijeta.
 
 
Konferencija Windays18 Business održat će se 24. i 25. travnja s čak pet paralelnih programskih smjerova koji će se baviti sa šest ključnih industrija: financijskim institucijama, proizvodnjom, maloprodajom, javnim sektorom i obrazovanjem te zdravstvom koji se organizira u suradnji s IN2 grupom pod nazivom Hospital Days 2018
 
Konferencija Windays18 Technology počinje 25. travnja i donijet će više od 140 predavanja o brojnim aktualnim temama među kojima se ističu sigurnost informacijskih sustava, rješenja otvorenog koda te integrirani i inteligentni poslovni sustavi. Predavanja će biti podijeljena u četiri smjera: moderno poslovno okruženje, aplikacije i infrastruktura, podaci i umjetna inteligencija te poslovne aplikacije.
 
 
(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više