Superprodavač 2021.: Nove prodajne vještine u „novom normalnom“ okruženju

PODUZETNIČKE NOVOSTI
19.04.2021 15:04:11

Jedanaesta konferencija Superprodavač održat će se 11. i 12.11.2021. u zagrebačkom kongresnom centru Antunović, a dodijelit će se i godišnja nagrada „B2B Superprodavač“ godine.

Superprodavač 2021.: Nove prodajne vještine u „novom normalnom“ okruženju

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 11. i 12.11.2021. održat će se jedanaesta konferencija Superprodavač te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač" godine. Konferencija će se održati uživo i online, a organizator je portal Poslovni savjetnik.


Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine te prilagoditi prodajno poslovanje "novom normalnom” okruženju.


Predavači su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji sudionicima konferencije prezentiraju novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograđuju njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija.

 
Više detalja o Superprodavač konferenciji, kao i potpuni program, može se preuzeti na linku:
Uživo&Online! Prodajna konferencija Superprodavač 2021. i dodjela nagrada B2B Superprodavač godine | Poslovni savjetnik (poslovni-savjetnik.com)
 
Predavači su: Mladen Jančić, Marina Kolar, Gordana Kadoić, Saša Petar, Igor Herceg, Tanja Pureta, Matej Sakoman, Kamilo Antolović, Marko Bogdan, Anita Lukenda Mlinac, Ana Matešić, Asja Lajtman, Zvonko Merkaš, Trpimir Vicković, Branko Pavlović, Siniša Begović, Benjamin Banai, Alen Gojčeta, Danijel Bićanić, Toni Babić, Inga Lalić, Sandro Kraljević, Željko Šundov, Marija Novak Ištok, Željko Zoričić.
 
Želite li pratiti konferenciju i svečanost dodjele godišnjih nagrada B2B Superprodavač godine, razgovarati s laureatima, organizatorima ili predavačima, na raspolaganju smo na broju telefona 01/49 21 737 te na info@poslovni-savjetnik.com.
 

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više