Kako unaprijediti radnu učinkovitost: vodič za vlasnike poduzeća i menadžere 2021.

PODUZETNIČKE NOVOSTI
13.09.2021 14:09:04

Super učinkovitu metodu planiranja poslovanja može vam osigurati vaše knjigovodstvo!

Kako unaprijediti radnu učinkovitost: vodič za vlasnike poduzeća i menadžere 2021.

Za učinkovito upravljanje tvrtkama, vlasnici trebaju pravovaljane i kvalitetne setove izvješća o okolnostima poslovanja. Potrebne su im uvijek svježe informacije o trendovima prihoda, rashoda, ulaganjima, tržišnim situacijama, potencijalnim prodajnim prilikama. Analiza sažetih izvješća vode kvalitetnijem planiranju te povećanju dobiti u konačnici.

Izvješća za menadžment (Business Intelligence) pomažu svakodnevnom ali i dugoročnom planiranju te donošenju kvalitetnih pravovremenih odluka. Praćenjem izvješća tvrtke lakše uočavaju trendove na tržištu ili u vlastitom proizvodnom procesu, te na taj način unapređuju planiranje poslovanja.
 
planiranje poslovanja

Razgovarali smo sa stručnjacima s područja računovodstva i revizije Economy Pazin koji su osmislili niz rješenja kako bi omogućili konstantno izvještavanje pravovaljanim izvješćima sve donositelje odluka u tvrtkama. Evo kako oni to rade.
 
Kroz razgovor s klijentom, definiraju koje rezultate, izvješća ili trendove klijent želi pratiti. Potom odgovarajuće podatke iz programa ili baza podataka koje klijenti već imaju, obrađuju kroz proračunske tablice pažljivo formulirane po zadanim ciljevima. Dakle, iz različitih CRM / CMS sustava koje koriste klijenti, uvoze skupove sirovih podataka koji se obrađuju po zadanim parametrima te sažimaju u jednostavna i razumljiva izvješća. 
 
računovodstvo Pazin

Jednom postavljena tablica se u budućnosti koristi vrlo jednostavno: tako da klijent "osvježi” prikaz i u realnom vremenu na vlastitom računalu dobije željeni izvještaj. Samostalno i brzo, bilo gdje i bilo kada.

Obzirom da svaki menadžer, vlasnik ili zaposlenik ima potrebu za drugačijim specifičnim skupom rezultata, u dogovoru s klijentima, potrebno je definirati sve skupove izvješća koje svaki donositelj odluka uvijek želi imati na raspolaganju. Jednom postavljen sustav se kroz vrijeme može prilagođavati i nadograđivati kako bi postao uistinu pravi alat za proizvodnju dodatne vrijednosti.

Izvoz male količine jasnih i korisnih informacija iz velike količine sirovih informacija ogromnih baza podataka, izazov je vremena u kojem radimo. Usporedba prihoda, troškova, ulaganja i drugih poslovnih pokazatelja po razdobljima ili drugim parametrima, svakome je od visoke važnosti.
 
Podaci koje već imate ne moraju biti samo teret ili obveza koju morate obaviti za exterene potrebe (državu)! Oni prvenstveno moraju služiti Vama, vašim planovima, svakodnevnom radu i dodavanju nove vrijednosti poslu kojeg radite.

Ne propustite iskoristiti kvalitetne informacije o vlastitom poslovanju i potaknuti rast dobiti! Za savjet se obratite stručnjacimaNazovite Economy i ili se obratite upitom, te saznajte više!
 

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više