Objavljen program za Superprodavača 2018.

PODUZETNIČKE NOVOSTI
26.06.2018 08:06:24

Najveća edukativno poslovna konferencija i dodjela godišnjih nagrada B2B Superprodavač održat će se 15. i 16. studenog 2018. u Zagrebu

Objavljen program za Superprodavača 2018.

 
Poslovni savjetnik devetu godinu za redom u zagrebačkom hotelu Antunović, 15. i 16. studenog 2018. organizira najveću edukativno poslovnu konferenciju i dodjelu godišnjih nagrada B2B Superprodavač za 2018. godinu!

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine.
 

Najveći stručnjaci za B2B i B2C prodaju

Predavači su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji sudionicima konferencije prezentiraju novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograđuju njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija, točnije: Petar Majstrović, Toni Babić, Željko Šundov, Mirela Španjol Marković, Saša Petar, Mladen Jančić, Branko Pavlović, Gordana Kadoić, Dragan Knežević, Matej Sakoman, Ivana Zvrko, Ana Šimunović, Sanja Gomuzak, Kamilo Antolović, Siniša Begović, Ivica Penić, Igor Herceg, Sandro Kraljević, Nikša Sviličić, Inga Lalić, Bojan Kovačević i Danijel Bićanić.

Predavači su nam dali i kratak uvid u predavanja koja će prezentirati na konferenciji, a ovo su neka od njih:

"Vrlo atraktivna i relativno nova tema Negotiauctions u kojoj pregovaračke strane (kupac i prodavač) kombiniraju tehnike pregovaranja s aukcijskim elementima. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti koliko se model može primijeniti na prodajne procese u Hrvastkoj."
Mladen Jančić, predavač
 
"Znanost je dokazala da ove psihološke koncepte  treba integrirati u prodajnu komunikaciju kako bi se povećala Vaša prodajna šansa. Jeste li integrirali baš sve?"
Petar Majstrović, predavač
 
"Jeste li se ikada zapitali - tko je poduzetnik ako ne kreativni odgovor na društvenu pasivnost i očaj? To je osoba vizije i nade koja gleda naprijed, koja sanja i koja gradi. On je određen psihologijom preuzimanja odgovornosti u svim okolnostima svog života! Poduzetnik bez nade nije dobar poduzetnik. Druga strana medalje je psihologija očaja!
Psihologija očaja može obuzeti pojedinca, timove i čitave kompanije koji provode život – možemo reći – 'mimo sebe' dok bi život trebali živjeti punim plućima! Psihologija očaja može zamračiti čak i poduzetnički um kroz fenomen naučene bespomoćnosti!
Poduzetnicima je iznimno važno razumjeti psihologiju očaja i psihologiju preuzimanja odgovornosti kao dva različita odgovora na vremenski period u kojem se nalazimo. Odgovor na očaj i pasivnost je psihologija preuzimanja odgovornosti koja jamči životni uspjeh i zadovoljstvo usprkos mnogim nedaćama – povratak sebi kroz vjeru, nadu i aktivno traženje rješenja!"
Matej Sakoman, predavač
 

Što vam donosi Superprodavač 2018.?

Sudionici će imati priliku čuti predavanja 22 vrhunska hrvatska predavača i program od 23 predavanja istovremeno će se odvijati u dvije dvorane kroz dva dana.

Priuštite si dva dana edukacije i networkinga s kolegama iz prodajnog sektora, upoznajte potencijalne klijente, izbrusite svoje prodajne vještine i usvojite neke nove; naučite upravljati prodajom putem društvenih mreža i koristiti ih u svrhu samo-promocije. Brojni praktični primjeri koje vam pripremaju predavači sigurno će rezultirati boljim prodajnim rezultatima.  
 
Cijena jedne kotizacije za oba dana iznosi 1.570,00 kn + 25% PDV (ukupno 1.962,50), a popuste odobravamo za rane prijave i veći broj polaznika!

Zahvaljujemo cijenjenim partnerima Heraklea te medijskim partnerima Posao.hr, eIstra, Propisi.hr, Računovodstvo i porezi u praksi (RiPup), Progressive, eKvarner, Professional,  Meteo info, Crvene cipele, eCroatia, Edukacija.hr i Business Centar.

Više informacija možete dobiti na tel. 01/49 21 742 i 01/49 21 737.

Prijaviti se možete na navedenim brojevima telefona ili svoju prijavu pošaljite na e-mail info@poslovni-savjetnik.com.
 
 
 
(promo)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više