Seminar o prijavi poreza na dobit za 2017. godinu

PODUZETNIČKE NOVOSTI
31.01.2018 10:01:14

Besplatno za članice HGK, Zagreb, 15. veljače

Seminar o prijavi poreza na dobit za 2017. godinu

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom komorom poreznih savjetnika organizira novi ciklus seminara Prijava poreza na dobit za 2017. godinu koji će se održati u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu.
 
Seminari se organiziraju radi pružanja podrške gospodarstvenicima u prevladavanju nedoumica u primjeni poreznih propisa, stoga su za članice HGK besplatni.
 
Seminar u Zagrebu održat će se u četvrtak, 15. veljače 2018. godine, u 9:30 sati u Središnjici HGK, na adresi Rooseveltov trg 2, Zagreb (registracija sudionika od 9:00 sati), a predavat će ovlašteni porezni savjetnici, članovi Hrvatske komore poreznih savjetnika Marko Ćavar, Ivan Čevizović i Vlasta Roška.
 
Zainteresirani za sudjelovanje na seminaru u Zagrebu mogu se prijaviti putem online obrasca, najkasnije do utorka, 13. veljače 2018. godine, odnosno do ispunjenja kapaciteta dvorane.
 
Ako imate pitanja za predavače, ovlaštene porezne savjetnike, molimo da ih navedete pri online prijavi kako biste dobili što kvalitetniju uslugu.
 
 
(I: eCroatia.info/hgk.hr)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više