Dan poduzetnika: Nove prilike za novo desetljeće

PODUZETNIČKE NOVOSTI
12.06.2018 08:06:36

12. lipnja, Zagreb

Dan poduzetnika: Nove prilike za novo desetljeće

 
Najznačajniji godišnji skup hrvatskih poduzetnika i gospodarstvenika Dan poduzetnika, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), ove godine održat će se 12. lipnja 2018., s početkom u 11:00 sati, u Kristalnoj dvorani Hotela Westin u Zagrebu. Na Danu poduzetnika 2018. HUP ujedno obilježava i 25 godina rada Udruge. Središnja tema ovogodišnjeg skupa je "Nove prilike za novo desetljeće”, a održat će se i panel rasprava o investicijama u Hrvatskoj i mogućnostima za njihovu uspješnu realizaciju.

Na Danu poduzetnika također će biti uručene i nagrade timovima srednjih škola za najbolje poduzetničke ideje prijavljene na natječaj Poduzetnici budućnosti. Taj je natječaj s ciljem poticanja poduzetništva među mladima pokrenut u povodu 25. obljetnice HUP-a u partnerstvu s predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj te uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Na Danu poduzetnika očekuje se oko 1000 poduzetnika i poslodavaca, članova HUP-a, predstavnike izvršne vlasti, predstavnike sindikata, predstavnike diplomatskog zbora u Republici Hrvatskoj, predstavnike elektronskih i tiskovnih medija te druge visoke goste iz gospodarstva i politike, a otvorenju skupa, kako je najavljeno, bit će nazočna i predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.
 
 
(I: eCroatia.info/hup.hr/lider.media)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više