Traži se najradnik za 2019. godinu!

PODUZETNIČKE NOVOSTI
26.08.2019 09:08:34

Nagradni natječaj Mali svjetionik za velike ljude traži "običnog" zaposlenika koji svakodnevno pridonosi radnoj okolini

Traži se najradnik za 2019. godinu!

Projekt Mali svjetionik za velike ljude po prvi je puta pokrenut 2018. godine, kada je postigao veliku zainteresiranost. Nagradni natječaj provodi se u suradnji konzultantsko-revizorske tvrtke Mazars Hrvatska, tvrtke distributera kabela Tim Kabel, Udruge Partner i Zaklade Rhema. Cilj je pronaći "običnog" zaposlenika koji je vrijedan te svakodnevno pridonosi svojoj radnoj okolini poštujući načela vrijednosti rada i poštenja. 

Projekt je pokrenut iz uvjerenja da je moguće biti dobar poduzetnik, a istovremeno nagrađivati i cijeniti svoje zaposlenike kako bi im se omogućio ugodan život u Hrvatskoj. 

Ovogodišnja nagrada za najradnika iznosi 100 000 kuna! Puni naziv nagrade zapravo je "Nagrada dr. Dražen Glavaš", u čast sveučilišnom profesoru i kršćanskom intelektualcu koji je uvijek promicao vrijednosti koje su imperativ upravo ovog projekta. 

Kandidata za najradnika može prijaviti bilo tko iz tvrtke, od vlasnika, direktora, šefa do člana obitelji, prijatelja ili pak klijenta. Po svakom je poduzeću moguće prijaviti maksimalno 3 radnika, uz uvjet da to nisu članovi srednjeg ili višeg menadžmenta. 

U prijavi je kroz priču potrebno objasniti zašto upravo taj kandidat zaslužuje priznanje, zbog čega je nadahnuće za ostale kolege. 

Rok za prijave je 27. rujna. Komisija će do 22. listopada odabrati 10 najboljih kandidata o kojima će zatim odlučivati javnost od 25. listopada do 22. studenog 2019. godine. 

Proglašenje dobitnika održat će se 22. studenog 2019. u City Plazi u Zagrebu. 

Prijave je moguće poslati putem stranice Mali svjetionik za velike ljude

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više