Krajem tjedna održava se dugoočekivana Employer Branding Zagreb

PODUZETNIČKE NOVOSTI
11.11.2019 10:11:47

15. studenog u Zagrebu saznajte kako privući najbolje talente u digitalnom dobu

Krajem tjedna održava se dugoočekivana Employer Branding Zagreb

Potaknuti velikim uspjehom prve dvije konferencije, Netokracija u suradnji s AlgebraLabom organizira i treći po redu Employer Branding Zagreb. Dana 15. studenog 2019. imat ćete priliku od stručnjaka za ljudske resurse, regrutiranje, employer branding, marketing i leadership saznati kako se nositi s izazovima privlačenja najboljih talenata. 

Konferenciju će u Zagrebu (u prostorijama AlgebraLaba) otvoriti David Bizer, prvi regruter za Google na području Europe. Na temelju navedenog iskustva, Bizer je kasnije osnovao svoju specijaliziranu konzultantsku tvrtku  Talent Fountain koja pruža savjete o regrutaciji brzorastućim tech tvrtkama. 

Kome je konferencija namijenjena? 


Cjelodnevni događaj Employer Branding Zagreb idealno je mjesto okupljanja za sve profesionalce s područja Hrvatske, Srbije, BiH i ostale regije, i to: 
  • HR i employer branding specijaliste i menadžere 
  • direktore marketinga i PR-a koji surađuju s odjelom ljudskih resursa 
  • menadžere IT i drugih sektora koji moraju intenzivno zapošljavati u odjele i naučiti kako surađivati s odjelima ljudskih resursa i marketingom
  • poduzetnike i osnivače startupa koji s ciljem razvoja tvrtke moraju zaposliti nove talente 


Primjeri iz prakse


Za sve one koji nemaju strategiju employer brandinga, jer možda nemaju iskustva, vremena, znanja i iskustva, na konferenciji će se predstaviti studije slučaja te predavanja

Vodeća regionalna platforma za zapošljavanje, TalentLyft, predstavit će istraživanje o trendovima u prijavama na oglase za poslove, tvrtka Infinum otkrit će vam svoje Inflatable Influencer kampanje na Instagramu i kako su uspjeli uključiti zaposlenike i pozornost medija. 

Maja Kardum, voditeljica marketinga i PR-a u Inchoou ispričat će vam kako stručnjake uvjeriti da pišu i iskoristiti sadržaj za employer branding. Tomislav Grubišić, direktor Bournfighta pojasnit će kako kao direktor sudjeluje u procesu employer brandinga i predstaviti objavu godišnje ankete plaće developera u Hrvatskoj. Naravno, to su samo neke od tema koje vas očekuju! 

Prijave


Konferencija će započeti u 10 sati na adresi Ilica 242, Zagreb. Prijave se šalju online putem. Ulaznica za jednu osobu iznosi 790,00 kuna + PDV. 

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više