Business Café u istom danu u Zagrebu, Puli i Sarajevu

PODUZETNIČKE NOVOSTI
29.03.2018 10:03:10

Današnji je datum poseban za Business Café

Business Café u istom danu u Zagrebu, Puli i Sarajevu

 
Danas će se, 29. ožujka 2018.Business Café održati na čak tri lokacije - u Zagrebu, Puli i Sarajevu!
 
Business Café je druženje malih poduzetnika koje se odvija 8 godina, u 7 zemalja. Poznat je po svojoj atmosferi i energiji, a iz eventa prerasta u pokret i novi način poslovanja.
 

44. Business Café u Zagrebu: Bolje sutra

U Zagrebu se na točan datum kad je prije mnogo godina sve i počelo održava 44. po redu Business Café, u trajanju od 18 do 20 sati. Tema je "Bolje sutra", a govorit će Tomislav Dominković, suosnivač i suvlasnik poznatog učilišta Algebra, Albert Gajšak, poznat po MAKERBUINO priči, hrvatska mlada nada, poduzetnik kojeg Amazon već "lovi”, a ima tek 19 godina, Selma Smajić, vlasnica tvrtke Ures iz Umaga, lani proglašena jednom od najboljih poduzetnica, te Ante Mandić koji će nam otkriti što sve dalje planira, sada nakon prodaje IN2.
 
Svoje ulaznice možete osigurati prijavom na info@zaokret.com i uplatom 200 kn na IBAN HR6823600001102169697. Ulaznice se ne prodaju na licu mjesta.
 

15. Business Café Istra: Zabava kao biznis

15. Business Café Istra održat će se također 29. ožujka od 18 do 20 sati, u The Shipyard Pubu u Puli, pod nazivom "Zabava kao biznis". Cilj Business Caféa Istre jest pružiti doživljaj svim našim gostima. Stoga, uz networking i priče poznatih i uspješnih poduzetnika, i ovoga puta imamo posebnog gosta. Dolazi nam Davor Jurkotić, poznati hrvatski komičar, zabavljač i voditelj raznih humorističnih programa, a najpoznatiji je po svom projektu „U zdrav mozak". Uz njega, dolazi nam Rafaela Sladonja, poduzetnica i vlasnica Petarda Shopa, koja mnoge od vas uveseljava dekoracijama od balona, te Denis Goldin, uspješan DJ i producent glazbe te profesor u glazbenoj školi u Puli.
 
Nositelj licence Business Café Istra je Optimus Consulting d.o.o., a moderator eventa bit će Kristina Rabar. Uz brojne goste, očekuju vas pokloni sponzora, formalni i neformalni networking te promotivni materijali Business Caféa s porukama (šalice, kišobrani, majice, prijenosni punjači za mobitel i kemijske olovke). 100 besplatnih ulaznica omogućili su vam sponzori, a kako biste bili među prvih 100 gostiju, izvršite rezervaciju na mail: optimus@optimusconsulting.eu.
 

21. Business Café u Sarajevu: Žene na čelu uspješnih IT i modnih kompanija u BiH

U Sarajevu će se, u Hotelu Europa, od 18 do 21 sat, u organizaciji tvrtke Global Market Solutions, održati 21. Business Café. Ovog puta će se svi prisutni moći upoznati s pričama uspješnih kompanija Authority Partners i Konfekcije FBM. Govornice na eventu su Amina Karić i Mirsada Venturini Mehmedinović. Amina Karić je direktorica IT kompanije Authority Partners, jedne od vodećih IT kompanija koja je ove godine nominirana za najpoželjnijeg poslodavca u Bosni i Hercegovini. Kreiranjem AP Lab-a postali su prva softverska kompanija u BiH koja je počela raditi na besplatnom obrazovanju IT kadra. Druga govornica je Mirsada Venturini Mehmedinović, vlasnica i direktorica kompanije Konfekcija FBM koja se bavi košuljarstvom visoke kvalitete i prvi je specijalizovani proizvođać za ovu vrstu košulja u BiH.Proizvodi koji su proizvodeni u mjestu Puračić kod Lukavca zahvaljući kvaliteti pronašli su put do najprestižnijih prodavaonica u modnim prijestolnicama širom svijeta. Od 2008. godine razvili su i vlastiti proizvod koji se može naći u specijaliziranim prodavaonicama širom Bosne i Hercegovine.
 
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba. Ulaz na event je besplatan, a broj mjesta ograničen.
 
 
(I: eCroatia.info/businesscafe.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više