Najveći nautički B2B sajam International Charter Expo održat će se u Zagrebu

PODUZETNIČKE NOVOSTI
29.10.2018 10:10:53

Od 2. do 4. studenog u zagrebačkoj Areni

Najveći nautički B2B sajam International Charter Expo održat će se u Zagrebu

Svake se godine početkom studenog u Zagrebu održava International Charter Expo (ICE) na kojem se okupljaju predstavnici charter i jahting industrije iz cijelog svijeta. Riječ je o najvećem i najutjecajnijem B2B događanju vezanog uz chartere na kojem se raspravlja o budućnosti nautičkog turizma, sklapaju poslovne suradnje, razmjenjuju ideje i stvaraju kontakti unutar industrije. 

Ovogodišnji ICE održat će se od 2. do 4. studenog 2018. u zagrebačkoj Areni, a više okupit će 150 najvećih charter kompanija, 200 agencija i dobavljača proizvoda i usluga iz nautičke industrije. Također, sajmu će se pridružiti i najveći svjetski brodograditelji charter jahti: Banetau, Hanse, Janneau, Lagoon, Catana – Bali, Elan, Bavaria i Sunreef.  

Izlagači iz više od 42 zemlje predstavit će flote od preko 10 000 plovila u top destinacijama – Mediteranu, Karibima, Bahamima, Aziji, Indijskom oceanu, Pacifiku i Južnom Pacifiku. U samo tri dana održat će se više od 5 000 sastanaka koji su ugovoreni i mjesecima unaprijed! 

Obzirom na činjenicu da se tržišta neprestano mijenjanju, važno je imati strategije i usmjeriti se na kvalitetu, stoga je ovogodišnji fokus ICE-a na unapređenju charter ponude i usluga

Sve što vas zanima o International Charter Expou, provjerite na službenim stranicama sajma.  

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više