Otvoren natječaj za dodjelu 200 milijuna kuna mikro, malim i srednjim poduzetnicima

PODUZETNIČKE NOVOSTI
05.02.2018 09:02:07

Cilj projekta je jačanje regionalne konkurentnosti

Otvoren natječaj za dodjelu 200 milijuna kuna mikro, malim i srednjim poduzetnicima

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je natječaj "Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP", vrijedan 200 milijuna kuna, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima (MSP).
 
Bespovratna sredstva dodjeljivat će se za poboljšanje poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti kroz početna ulaganja u izgradnju i opremanje poslovnih jedinica putem trajno otvorenog poziva na dostavu projektnih prijava s rokom prijave od 3. travnja do 29. lipnja 2018. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 200 milijuna kuna.
 
Najniža vrijednost potpore tj. najniži iznos bespovratnih sredstava koja se mogu dodijeliti pojedinom projektu iznosi 500 tisuća kuna, a ukupna potpora ne može prijeći 15 milijuna kuna.
 
Cilj projekta je jačanje regionalne konkurentnosti MSP-ova kroz razvoj identificiranih strateških djelatnosti industrije, kao i poboljšanje poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti MSP-ova. Njime se potiču i ulaganja u kapacitete MSP-a kroz početna ulaganja u izgradnju i/ili opremanje poslovnih jedinica.
 
Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
 
 
(I: eCroatia.info/strukturnifondovi.hr)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više