Otvoreni poziv  „Znakovi kvalitete“ za dostavu projektnih prijedloga

PODUZETNIČKE NOVOSTI
25.07.2018 10:07:06

Projekte je moguće prijaviti od 10. rujna 2018.

Otvoreni poziv  „Znakovi kvalitete“ za dostavu projektnih prijedloga

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta raspisalo je Poziv za dostavu projektnih prijedloga , pod nazivom „Znakovi kvalitete". Projekti će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020., a sufinancirat će se iz Europskog fonda za regionalni razvoj. 

Poziv „Znakovi kvalitete" namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima s ciljem da nakon uz dobivenu oznaku kvalitete povećaju konkurentnost na tržištu i doprinesu povećanju prepoznatljivosti hrvatskih proizvoda i usluga. 

Povećanjem prepoznatljivosti kvalitete proizvoda i usluga mikro, malih i srednjih poduzeća osigurali bi se preduvjeti za povećanje prihoda od prodaje, izvoza te ukupne konkurentnosti. U skladu s time, doprinijelo bi se prepoznatljivosti hrvatskog identiteta na globalnom tržištu.

Bespovratnim sredstvima, putem vaučera, sufinancirat će se prihvatljive projektne aktivnosti koje se odnose na ostvarivanje prava korištenja znakova kvalitete: 

  • Hrvatska kvaliteta
  • Izvorno hrvatsko
  • Tradicijski obrti
  • Umjetnički obrti

Ukupan iznos raspoloživih sredstava je 7 500 000,00 kuna, od kojih je najviša vrijednost vaučera po pojedinom projektu 75 000,00 kuna, s intenzitetom potpore do 100% prihvatljivih troškova. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva, a rok za podnošenje putem sustava eFondovi kreće 10. rujna 2018. od 11:00 sati. Prijedloge će se moći prijaviti do 29. lipnja 2020. godine, ili do iskorištenja raspoloživih sredstava

Natječajnu dokumentaciju provjerite na stranici eFondova
(I: eCroatia.info)


POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više