HOK izradila i predstavila informativni kalkulator "Dobro je biti obrtnik!"

PODUZETNIČKE NOVOSTI
17.01.2018 11:01:13

Preuzmite kalkulator i izračunajte najpovoljniju opciju za sebe

HOK izradila i predstavila informativni kalkulator "Dobro je biti obrtnik!"

Zbog učestalih upita Savjetodavnoj službi HOK-a vezanih za prijelaz na paušalno oporezivanje dohotka, Hrvatska obrtnička komora pripremila je informativni kalkulator koji vam može pomoći da sami izračunate što je za vas povoljnija opcija.

Kalkulator DOBRO JE BITI OBRTNIK! predstavljen je i na besplatnim seminarima koji su održani u organizaciji Hrvatske obrtničke komore tijekom prosinaca 2017. godine u Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Zagrebu.
 
Seminari su održani na temu „Priprema za završni obračun i zakonske novosti do 01.01.2018.". Interes za seminare bio je velik, a više od 500 obrtnika koji su sudjelovali na njima saznalo je kako primijeniti sve porezne olakšice za 2017. godinu, da jedino obrtnici imaju pravo na dodatne olakšice za novozaposlene, i to čak do 100%, kako legalno plaćati manje poreza u 2018. godini, što je novo od zakonskih propisa od 01.01.2018., sve o izlasku, odnosno ulasku u sustav PDV-a, dohodašima - dobitašima, novom obrascu DOH-a, sve što treba znati obrtnik, a što knjigovođa, te sve o obrascima potrebnim za izradu godišnjeg obračuna koji se nalaze ovdje.
 
I tijekom 2018. godine Hrvatska obrtnička komora organizirat će brojne edukacije za svoje članove. Najave edukacija kao i ostalih događanja možete pronaći na web stranicama Hrvatske obrtničke komore.
 
Kalkulator DOBRO JE BITI OBRTNIK! preuzmite ovdje.


(I: eCroatia.info/hok.hr)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više