Konferencija i poslovni razgovori Future of Building 2018

PODUZETNIČKE NOVOSTI
30.04.2018 08:04:39

8. i 9. svibnja, Beč

Konferencija i poslovni razgovori Future of Building 2018

 
HGK – Komora Zagreb i EEN Hrvatska pozivaju vas na petu konferenciju i B2B razgovore koje organiziraju Austrijska gospodarska komora i Europska poduzetnička mreža Austrije 8. i 9. svibnja u Austrijskoj gospodarskoj komori, na adresi Wiedner Hauptstrasse 63, u Beču.

Konferencija i B2B razgovori namijenjeni su tvrtkama koje žele saznati više o inovativnim rješenjima i razvoju u austrijskom i međunarodnom graditeljstvu, održivoj gradnji, visokokvalitetnim objektima, najnovijim tehnologijama te razmijeniti nove projektne ideje i pronaći poslovnog partnera za nove poslovne prilike.

Glavna su tematska područja i sektori:
• materijali, komponente i sistemi u graditeljstvu
• građevinske metode i oprema
• održavanje, oprema i metode monitoringa u graditeljstvu
• graditeljstvo (dizajn, simulacija)
• upravljanje građevinskim procesima
• građevinske tvrtke
• proizvodnja građevinskih materijala, komponenata i sistema
• distribucija građevinskih proizvoda i sistema
• inženjerske i konzultantske usluge u vezi s graditeljstvom

Za hrvatske je tvrtke sudjelovanje na svim događanjima besplatno (konferencija, inovativne radionice, poslovni razgovori, posjet projektima, večernje događanje), a obavezno se prijavljuje izravno putem poveznice. Rok za registraciju je 30. travnja.

Za informacije o registraciji na B2B razgovore možete se obratiti Herwigu Wutscheru na tel.: 0043 (0)5 90 900 – 3662, herwig.wutscher@wko.at, [Austrijska gospodarska komora], a za konferenciju na tel.: 0043 (0)5 90 900 – 3775, aussenwirtschaft.construction@wko.at u Austrijsku gospodarsku komoru.

Kontakt-osobe su: u HGK – Europskoj poduzetničkoj mreži Hrvatske Vesna Torbarina, tel.: 01/4561- 671, email: vtorbarina@hgk.hr te u HGK – Komori Zagreb Silvija Czeisberger, Odsjek za graditeljstvo i komunalno gospodarstvo, tel.: 4606-807, e-mail: sczeisberger@hgk.hr.
 
 
(I: eCroatia.info/hgk.hr)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više