Poziv na radni doručak: Prava i obveze članova uprave

PODUZETNIČKE NOVOSTI
11.01.2019 09:01:15

Rok prijave je 28. siječnja

Poziv na radni doručak: Prava i obveze članova uprave

U suradnji s Odvjetničkim društvom Kallay & partneri i tvrtkom Confida - Zagreb d.o.o., ICC Hrvatska i Hrvatska gospodarska komora organiziraju radni doručak "Prava i obveze članova uprave". Sastanak će se održati 1. veljače 2019. u HGK - Županijskoj komori Osijek (Europske avenija 13) s početkom u 9 sati. 

Članovi uprave društva, kao i društva u cjelini, uvijek traže načine kako smanjiti financijske i porezne rizike koji su rezultat članstva u upravi. Oni nose odgovornost za poslove društva i u situacijama poput nepodmirenih obveza društva mogu odgovarati sveukupnom svojom imovinom. Odgovornost članova uprave može biti i prekršajna / kaznena, pri čemu im se za prekršaj može izglasati novčana kazna, a za kaznenu odgovornost čak i kazna zatvora. 

Cilj radnog doručka jest savjetovati sudionike o tome kako na zakonom dopušten način mogu urediti odnos članova uprave i društva, uz maksimalno umanjenje poreznih i ostalih financijskih terećenja, uz istovremeno izbjegavanje materijalne, prekršajne i kaznene odgovornosti. 

Govornici na radnom doručku bit će Dean Cimera, tax manager iz tvrtke Confida - Zagreb d.o.o. i Ivan Matić, odvjetnik partner u Odvjetničkom društvu Kallay & partneri. 

Radni doručak trajat će dva sata, a sudjelovanje je besplatno. Svi zainteresirani mogu se prijaviti ispunjavanjem online obrasca do 28. siječnja 2019. Broj mjesta u dvorani je ograničen, stoga se prijave primaju do popunjenja kapaciteta. 

Program radnog doručka

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više