Prijavite se na konferenciju The Art of Feminine Leadership 2019.

PODUZETNIČKE NOVOSTI
18.12.2018 11:12:14

25. siječnja 2019. u Zagrebu

Prijavite se na konferenciju The Art of Feminine Leadership 2019.

Konferencija The Art of Feminine Leadership održat će se 25. siječnja 2019. u Cinestar Branimir Centru u Zagrebu. Na eventu koji promovira ženske vještine vodstva očekuju vas inspirativne priče  i prakse 20 govornika iz raznih područja gospodarstva. 

Uspješne liderice govorit će o važnosti soft vještina te kako ih prihvatiti jer u njima leži budućnost. U svijetu prevladava mišljenje kako je IT sektor "muški posao", no upravo u ovoj djelatnosti žene koje su na vodećim pozicijama nižu brojne uspjehe. 

Teme konferencije:

  • Koliko smo dobre u stvaranju vlastitih prilika?
  • Koje vještine su nam potrebne za poslove budućnosti?
  • Imamo li jednake prilike za razvoj karijere?
  • Koliko je važno cjeloživotno obrazovanje?
  • Mogu li žene predvoditi četvrtu industrijsku revoluciju?
  • Kako kao društvo možemo stvoriti bolje uvjete za stvaranje lidera?
 
Konferencija The Art of Feminine Leadership 

U sklopu konferencije održat će se i paneli: "Put ka vrhu: jednaki uvjeti i prilike" i "Stvaranje budućih lidera". Na njima će lideri iz najuspješnijih tvrtki na tržištu podijeliti svoja iskustva i uspješne prakse. 

Organizator konferencije The Art of Feminine Leadership 2019. je portal i agencija Shhhefica, uz podršku event agencije LOL i uz sponzorstvo brendova: Somersby, Nivea, Jana, Lancôme, Nestlé, Grawe Hrvatska, Bosch i Uber te uz partnerstvo Hrvatske udruge poslodavaca i Hrvatske udruge za coaching.

Sve detalje vezane uz konferenciju možete pratiti putem službene web-stranice, na kojoj možete kupiti i ulaznice (za studente, fizičke osobe, pravne osobe ili VIP ulaznice)

(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više