Uskoro se održava konferencija Ecommerce Day 2018

PODUZETNIČKE NOVOSTI
23.03.2018 09:03:15

28. ožujka u Kraš Auditoriumu u Zagrebu

Uskoro se održava konferencija Ecommerce Day 2018

 
Jedna od najvećih regionalnih ecommerce konferencija Ecommerce Day 2018, koja se u Hrvatskoj održava već četvrtu godinu zaredom, ove će se godine održati 28. ožujka u Kraš Auditoriumu u Zagrebu. Uz gotovo 20 vrhunskih predavača iz Hrvatske i regije, očekuje se i više od 200 posjetitelja.
 
Na jednom mjestu možete čuti predavanja gotovo 20 domaćih i međunarodnih predavača koji će posjetiteljima otkriti najnovije trendove s područja online trgovine poput geoblokade, strojnog učenja, zloglasnog GDPR-a koji stupa na snagu 25. svibnja, te mnogih drugih gorućih tema. Stručnjaci će obraditi najaktualnije ecommerce izazove, rješenja i predstaviti konkretne primjere iz prakse.
 
Prošle je godine konferenciju Ecommerce Day posjetilo čak 64% web trgovaca i 23% drugih stručnjaka s područja ecommercea, među kojima su bili voditelji online trgovina, predstavnici online agencija, digitalni oglašivači, web urednici, te mnogi drugi. Ova konferencija odlična je prilika za umrežavanje s kolegama koji razumiju vaše poslovne izazove i imaju rješenja za njih.
 
Analiza zadovoljstva prošlogodišnjih posjetitelja pokazala je da je čak 70 posto posjetitelja bilo potpuno zadovoljno ili vrlo zadovoljno događajem, a više od 90 posto ocijenilo je konferenciju Ecommerce Day boljom od drugih u Hrvatskoj. Zahvaljujući anketi, događaj je ove godine dodatno poboljšan i prilagođen željama posjetitelja.
 
Program konferencije sastoji se od četiri sklopa predavanja, a to su ecommerce izazovi, rješenja, prakse i zakonodavstvo. Ecommerce Day 2018 svojim će predavanjem uveličati dr. Biljana Borzan, zastupnica u Europskom parlamentu, koja će govoriti o ukidanju diskriminatornih praksi prema hrvatskim potrošačima. Borzan se redovito zalaže za jednakost među državama članicama EU, a detaljnije predavanje o geoblokadi moći ćete čuti i sami na ovogodišnjoj konferenciji Ecommerce Day 2018.
 
Popis ostalih predavača i program konferencije pogledajte ovdje.
 
Konferencija završava svečanom podjelom nagrada Web trgovac godine 2018 (WTG 2018). Posjetitelji će prvi saznati tko su, prema izboru kupaca, tehničkim standardima i ocjeni međunarodne stručne komisije koja broji 29 članova, najbolji hrvatski web trgovci. Ove je godine prijavljen rekordan broj natjecatelja koji se natječu za više od 20 prestižnih nagrada.
 
 
(I: eCroatia.info/lider.media)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više