Svjetski stručnjaci na LEAP Summitu u Zagrebu

PODUZETNIČKE NOVOSTI
08.03.2019 14:03:52

Ovogodišnji Summit održat će se od 29. do 30. ožujka, a okupit će čak 80 predavača iz 23 zemlje!

Svjetski stručnjaci na LEAP Summitu u Zagrebu

Četvrti LEAP Summit održat će se od 29. do 30. ožujka u Plaza Event Centru u Zagrebu, a ove godine će okupiti čak 80 predavača iz 23 zemlje svijeta te posjetitelje iz 40 zemalja svijeta. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta konferencije. Prijavite se na LEAP Summit internetskoj stranici i rezervirajte svoju ulaznicu već danas. Prijave su otvorene do 20. ožujka.

Od Zagreba do Splita u 15 minuta s Hyperloop tehnologijom


Ovogodišnji LEAP Summit ugostit će Bibopa Grestu, suosnivača i direktora poduzeća Hyperloop Transportation Technologies. Hyperloop kao koncept prvi je predstavio inovator Elon Musk kao revolucionarni način transporta u budućnosti. Koncept se sastoji od levitirajućih vlakova koji putuju u vakuumskim tunelima, a dostižu brzinu od 1,200 kilometra po satu. 

U svijetu je rapidan porast digitalnih nomada


Broj digitalnih nomada u svijetu rapidno raste. Svjetski poznati digitalni nomad Mark van der Heijden proputovao je u zadnjih nekoliko godina više od 27 zemalja radeći digitalne poslove za čak 32 poduzeća. U 2016 godini pokrenuo je poznatu platformu Wanderbrief za digitalne nomade. 
 
LEAP Summit, Zagreb, predavači 

Europski heroji su svugdje oko nas


David Timis je suosnivač europske platforme European Heroes koja ističe pozitivne priče građana u Europskoj Uniji koji stvaraju pozitivne promjene. David smatra da je mnogo pozitivnih primjera i heroja svugdje oko nas, no da nisu dovoljno vidljivi.  

Digitalna transformacija će potpuno promijeniti svijet


Digitalne tehnologije konstantno mijenjaju današnji svijet, a veliki izazovi tek dolaze. Terence Mauri je globalni stručnjak za digitalnu disrupciju i autor svjetski poznatog bestsellera kojega je Sveučilište Harvard proglasilo „game-changerom". 

 LEAP Summit kao središte intelektualaca


Fokus LEAP Summit konferencije je na multidisciplinarne teme koje se bave modernim trendovima, inovacijama, poduzetništvom, digitalnim tehnologijama i različitim inspirativnim temama. Kroz multidisciplinarni pristup LEAP okuplja  sudionike iz različitih zemalja svijeta te iz različitih industrija kako bi zajedno razmijenili znanje i raspravili o aktualnim trendovima i izazovima u svijetu. 
 
LEAP Summit, govornici, networking 

Poslovni networking za poduzetnike


Uz bogat program, na konferenciji će se održati i poslovni networking za poduzetnike. Budući da na LEAP Summit u Zagreb dolaze poduzetnici iz više od 40 zemalja svijeta networking program je formiran kako bi osigurao kvalitetne poslovne kontakte svim sudionicima koji će im pomoći u razvoju poslovanja, te donijeti prilike za izvoz i nove suradnje. 

LEAP Summit konferencija organizira se uz generalno partnerstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj te je besplatna za sudjelovanje. Više informacija o LEAP Summitu i svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.
 
(I: eCroatia.info)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više