Otvorene su prijave za natjecanja IdejaX i MIXX

PODUZETNIČKE NOVOSTI
30.01.2018 11:01:54

Dani komunikacija ponovno vam pružaju priliku za prijavu kreativnih projekata i digitalnih kampanja

Otvorene su prijave za natjecanja IdejaX i MIXX

Stručnjaci iz komunikacijske industrije pozivaju se da prijave projekte na prestižna natjecanja IdejaX i MIXX.

Dani komunikacija ponovno otvaraju priliku za prijavu kreativnih projekata i digitalnih kampanja tvrtki i agencija. 
 
Nacionalno kreativno natjecanje IdejaX nagrađuje najoriginalnije ideje koje su jedinstvene i pomiču granice, neovisno o vrsti medija u kojoj su realizirane, dok se s druge strane u sklopu natjecanja MIXX dodjeljuju nagrade najboljim digitalnim kampanjama i digitalnim alatima/platformama u području tržišnih komunikacija.
 
Prijave za natjecanje IdejaX su otvorene do 20. ožujka, a za MIXX do 8. ožujka 2018. godine. Pobjednici oba natjecanja bit će proglašeni na dodjelama nagrada najboljim agencijama i oglašivačima u industriji na Danima komunikacija koji će se održati u Rovinju od 12. do 15. travnja 2018. godine. 
 
Teme šestog izdanja ovog festivala su tehnologija i kreativnost. Iz godine u godinu Dani komunikacija bilježe sve veći porast posjetitelja. Organizatori su najavili dva ovogodišnja predavača: Jayantu Jenkinsa, kreativnog direktora Twittera te Brada Parscalea, direktora digitalnih medija predsjedničke kampanje Donalda J. Trumpa. Uz navedene, organizatori najavljuju izrazito zanimljiv i raznolik sadržaj te pozivaju stručnjake iz područja komunikacijske industrije da se prijave.
 
Rane prijave za kotizacije i smještaj bit će otvorene do 13. veljače 2018. godine.
 
 
(I: eCroatia.info/danikomunikacija.com)

POVEZANE VIJESTI

PODUZETNIČKE NOVOSTI

eCroatia

RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00

EMAIL: kontakt@ecroatia.info

Pratite nas na:

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više